Politie houdt man aan en zoekt slachtoffer aanranding Witte de Withstraat Rotterdam

dinsdag 9 december 2014 12:27

Rotterdam – De politie is op zoek naar een meisje van ongeveer 17 jaar oud met lang, blond haar. Zij werd op donderdag 27 november rond 01:10 uur onzedelijk betast door een 34-jarige Rotterdammer.

Doordat een alerte omstander de politie belde kon deze Rotterdammer aangehouden worden. De politie komt graag in contact met het meisje dat door hem werd lastig gevallen. Ook spreekt de politie graag met personen die mogelijk iets hebben gezien die avond.

Het incident vond plaats op de Witte de Withstraat, ter hoogte van de Spar supermarkt op de kruising van met de Zwarte Paardenstraat. Een oplettende getuige zag dit en alarmeerde de politie. Bij zijn aanhouding was de man agressief naar zowel de getuige als politieagenten.

Kent of herkent u het meisje? Of heeft u iets gezien die avond? Neem dan contact op met de politie Rotterdam, team Stad, via 0900-8844.

 

0 reacties

Politie houdt man aan en zoekt slachtoffer aanranding Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar een meisje van ongeveer 17 jaar oud met lang, blond haar. Zij werd op donderdag 27 november rond 01:10 uur onzedelijk betast door een 34-jarige Rotterdammer.

Doordat een alerte omstander de politie belde kon deze Rotterdammer aangehouden worden. De politie komt graag in contact met het meisje dat door hem werd lastig gevallen. Ook spreekt de politie graag met personen die mogelijk iets hebben gezien die avond.

Het incident vond plaats op de Witte de Withstraat, ter hoogte van de Spar supermarkt op de kruising van met de Zwarte Paardenstraat. Een oplettende getuige zag dit en alarmeerde de politie. Bij zijn aanhouding was de man agressief naar zowel de getuige als politieagenten.

Kent of herkent u het meisje? Of heeft u iets gezien die avond? Neem dan contact op met de politie Rotterdam, team Stad, via 0900-8844.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!