Politie onderzoekt beroving groep jongeren Anton van Duinkerkenpark Bergen op Zoom

dinsdag 9 december 2014 11:26

Bergen op Zoom – De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een groep jongeren. Dat gebeurde maandag 8 december rond 16.15 uur in het Anton van Duinkerkenpark.

De politie kreeg maandagmiddag 8 december de melding dat iemand in het park zou zijn beroofd, waarna de daders er vandoor zouden zijn gegaan in een donkerkleurige auto. In het Anton van Duinkerkenpark troffen agenten een groep van acht jongeren aan die aangaven beroofd te zijn. Het gaat om acht jongeren van 17à 18 jaar oud en afkomstig uit onder andere Zierikzee, Serooskerke en Herkingen. De groep stond in het park onder een brug te praten, toen ze werden ingesloten door een ander, kleiner groepje, bestaand uit drie jonge mannen. De drie zouden om waardevolle spullen en telefoons hebben gevraagd en ook sommige jongeren hebben gefouilleerd. Uiteindelijk gingen ze er vandoor met de laptop en schoolboeken van een 17-jarige jongen uit Zierikzee. Enkele jongeren uit de groep van acht gingen nog achter de berovers aan en zagen de mannen in een donkerkleurige auto over de Lange Parkstraat in de richting van de Bredasestraat wegrijden. Ze hebben het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie.

Politie zoekt getuigen
Agenten hebben alle betrokkenen meegenomen naar het politiebureau om hun verklaring op te nemen. De politie doet onderzoek naar de beroving en komt graag in contact met getuigen die de beroving hebben gezien. Ook wil de politie graag spreken met mensen die het drietal (al dan niet in het bezit van een laptoptas) hebben gezien in combinatie met de donkerkleurige auto. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Politie onderzoekt beroving groep jongeren Anton van Duinkerkenpark Bergen op Zoom
Schrijver:

 

 

Bergen op Zoom – De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een groep jongeren. Dat gebeurde maandag 8 december rond 16.15 uur in het Anton van Duinkerkenpark.

De politie kreeg maandagmiddag 8 december de melding dat iemand in het park zou zijn beroofd, waarna de daders er vandoor zouden zijn gegaan in een donkerkleurige auto. In het Anton van Duinkerkenpark troffen agenten een groep van acht jongeren aan die aangaven beroofd te zijn. Het gaat om acht jongeren van 17à 18 jaar oud en afkomstig uit onder andere Zierikzee, Serooskerke en Herkingen. De groep stond in het park onder een brug te praten, toen ze werden ingesloten door een ander, kleiner groepje, bestaand uit drie jonge mannen. De drie zouden om waardevolle spullen en telefoons hebben gevraagd en ook sommige jongeren hebben gefouilleerd. Uiteindelijk gingen ze er vandoor met de laptop en schoolboeken van een 17-jarige jongen uit Zierikzee. Enkele jongeren uit de groep van acht gingen nog achter de berovers aan en zagen de mannen in een donkerkleurige auto over de Lange Parkstraat in de richting van de Bredasestraat wegrijden. Ze hebben het kenteken genoteerd en doorgegeven aan de politie.

Politie zoekt getuigen
Agenten hebben alle betrokkenen meegenomen naar het politiebureau om hun verklaring op te nemen. De politie doet onderzoek naar de beroving en komt graag in contact met getuigen die de beroving hebben gezien. Ook wil de politie graag spreken met mensen die het drietal (al dan niet in het bezit van een laptoptas) hebben gezien in combinatie met de donkerkleurige auto. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!