Straat vol water door geraakte waterleiding tijdens werkzaamheden Wiekslag Capelle a/d IJssel

dinsdag 9 december 2014 21:41

Capelle aan den IJssel – Een fikse lekkage heeft dinsdagmiddag de Wiekslag vol water gezet nadat er een waterleiding werd geraakt tijdens graafwerkzaamheden. In een korte tijd stond de hele Wiekslag blank waarop de brandweer ter plaatse kwam om de eerste handelingen te verrichten.

Waterbedrijf Evides kwam ter plaatse om de schade vast te stellen en de leiding te repareren. Door het lek hadden enkele woningen minder tot geen water wat uit de kraan komt. Dinsdagmiddag kon de lekkage nog verholpen worden.

Foto’s : Handhaving Capelle

B4aNR2jCAAAhGAK B4aNQ3tCQAAvmXS B4aUx6HIAAAmFIA

 

0 reacties

Straat vol water door geraakte waterleiding tijdens werkzaamheden Wiekslag Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een fikse lekkage heeft dinsdagmiddag de Wiekslag vol water gezet nadat er een waterleiding werd geraakt tijdens graafwerkzaamheden. In een korte tijd stond de hele Wiekslag blank waarop de brandweer ter plaatse kwam om de eerste handelingen te verrichten.

Waterbedrijf Evides kwam ter plaatse om de schade vast te stellen en de leiding te repareren. Door het lek hadden enkele woningen minder tot geen water wat uit de kraan komt. Dinsdagmiddag kon de lekkage nog verholpen worden.

Foto’s : Handhaving Capelle

B4aNR2jCAAAhGAK B4aNQ3tCQAAvmXS B4aUx6HIAAAmFIA

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!