Arrestatieteam houdt drie verdachten aan voor overval juwelier Slinge Rotterdam

woensdag 10 december 2014 11:41

ROTTERDAM – Drie mannen hebben woensdagochtend omstreeks 10.00 uur een juwelier aan de Slinge overvallen. De mannen kwamen de winkel binnen en bedreigden het personeel met een wapen. Ze sloegen de vitrines kapot en gooiden een raam in. Vervolgens namen ze een onbekende buit mee de winkel uit. Daarna sloegen de drie mannen te voet op de vlucht.

De politie startte een klopjacht op de drie verdachten. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter. Het Arrestatieteam van de politie kon uiteindelijk drie verdachten in woning aan de Schere aanhouden. Hun rol bij het incident wordt onderzocht door de recherche. Medewerkers van de forensische opsporing stellen de sporen in de winkel veilig.

 

https://twitter.com/Piening88/status/542622874868387840/

https://twitter.com/UkkeMukke/status/542620972747341824/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestatieteam houdt drie verdachten aan voor overval juwelier Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Drie mannen hebben woensdagochtend omstreeks 10.00 uur een juwelier aan de Slinge overvallen. De mannen kwamen de winkel binnen en bedreigden het personeel met een wapen. Ze sloegen de vitrines kapot en gooiden een raam in. Vervolgens namen ze een onbekende buit mee de winkel uit. Daarna sloegen de drie mannen te voet op de vlucht.

De politie startte een klopjacht op de drie verdachten. Daarbij is onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter. Het Arrestatieteam van de politie kon uiteindelijk drie verdachten in woning aan de Schere aanhouden. Hun rol bij het incident wordt onderzocht door de recherche. Medewerkers van de forensische opsporing stellen de sporen in de winkel veilig.

 

https://twitter.com/Piening88/status/542622874868387840/

https://twitter.com/UkkeMukke/status/542620972747341824/

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!