Dronken bejaarde (71) met ingevorderd rijbewijs van de weg geplukt Nieuwerkerk aan den IJssel

woensdag 10 december 2014 11:55

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – De politie heeft gisteren een 71-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed op een dusdanige manier over de openbare weg dat de politie hem een stopteken gaf. Bij het aanspreken van de man roken de agenten een behoorlijke alcohol lucht. Een eerste blaastest werd afgenomen maar slaagde niet.

Om toch vast te kunnen stellen hoeveel de man had gedronken werd er een tweede poging gewaagd op het bureau. Ook deze blaastest is blijkbaar niet gelukt want uiteindelijk heeft een arts bloed afgenomen. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend. Hij zal zich later moeten verantwoorden bij de rechter. Overigens bleek de man ook te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Dit wordt gelijk gesteld aan een misdrijf en ook hiervoor zal hij zich moeten verantwoorden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken bejaarde (71) met ingevorderd rijbewijs van de weg geplukt Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – De politie heeft gisteren een 71-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed op een dusdanige manier over de openbare weg dat de politie hem een stopteken gaf. Bij het aanspreken van de man roken de agenten een behoorlijke alcohol lucht. Een eerste blaastest werd afgenomen maar slaagde niet.

Om toch vast te kunnen stellen hoeveel de man had gedronken werd er een tweede poging gewaagd op het bureau. Ook deze blaastest is blijkbaar niet gelukt want uiteindelijk heeft een arts bloed afgenomen. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend. Hij zal zich later moeten verantwoorden bij de rechter. Overigens bleek de man ook te rijden met een ingevorderd rijbewijs. Dit wordt gelijk gesteld aan een misdrijf en ook hiervoor zal hij zich moeten verantwoorden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!