Half miljoen euro in beslag genomen in witwasonderzoek Amsterdam

woensdag 10 december 2014 16:55

Amsterdam – De politie heeft zondag 7 december in Amsterdam twee Albanezen van 30 en 34 jaar en een 40-jarige Libanees, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het witwassen van een half miljoen euro.

Na een ontmoeting van de Albanezen met de Libanees zijn de mannen door rechercheurs van de Landelijke Eenheid aangehouden. Bij de 34-jarige Albanees werd in een rugzak een bedrag van 80.000 euro aangetroffen. In de woning waar de Libanees verbleef trof de politie bij de doorzoeking een boodschappentas en een sporttas aan met in totaal 420.000 euro.

Hechtenis
De 30-jarige Albanees is intussen op vrije voeten gesteld. De rechter-commissaris beslist vandaag of de voorlopige hechtenis van de twee overige verdachten wordt verlengd.

 

0 reacties

Half miljoen euro in beslag genomen in witwasonderzoek Amsterdam
Schrijver:

 

 

Amsterdam – De politie heeft zondag 7 december in Amsterdam twee Albanezen van 30 en 34 jaar en een 40-jarige Libanees, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, aangehouden. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het witwassen van een half miljoen euro.

Na een ontmoeting van de Albanezen met de Libanees zijn de mannen door rechercheurs van de Landelijke Eenheid aangehouden. Bij de 34-jarige Albanees werd in een rugzak een bedrag van 80.000 euro aangetroffen. In de woning waar de Libanees verbleef trof de politie bij de doorzoeking een boodschappentas en een sporttas aan met in totaal 420.000 euro.

Hechtenis
De 30-jarige Albanees is intussen op vrije voeten gesteld. De rechter-commissaris beslist vandaag of de voorlopige hechtenis van de twee overige verdachten wordt verlengd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!