Politie arresteert man na aantreffen 350 kilo illegaal vuurwerk

woensdag 10 december 2014 16:57

Rosmalen – De politie hield woensdag 10 december een 27-jarige man uit Rosmalen aan, nadat er een grote hoeveelheid aan illegaal vuurwerk in zijn woning en naastgelegen schuur werd aangetroffen.

Nadat er bij de politie een anonieme melding binnenkwam, verrichtte zij rond 10.30 uur onderzoek in de woning van de verdachte. In de woning troffen zij illegaal vuurwerk aan. Nadat het onderzoek in de woning was verricht, bekeken agenten de schuur achter de woning. Hier troffen zijn ongeveer twintig dozen aan illegaal vuurwerk aan. In totaal werd er voor ruim 350 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Het vuurwerk dat in beslag werd genomen, behoort tot de zogenoemde ‘Big Five’, een naam voor de vijf zwaarste vuurwerkartikelen in Nederland. Het ging onder meer om mortierbommen en de zogenaamde Cobra (zwaar knalvuurwerk).

De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Bel de politie!
De politie vraagt burgers om alert te zijn op vuurwerk wat in woonwijken is opgeslagen. Meldingen van opgeslagen vuurwerk kunnen worden gedaan via het telefoonnummer van de politie 0900-8844. Dit kan ook anoniem, via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Politie arresteert man na aantreffen 350 kilo illegaal vuurwerk
Schrijver:

 

 

Rosmalen – De politie hield woensdag 10 december een 27-jarige man uit Rosmalen aan, nadat er een grote hoeveelheid aan illegaal vuurwerk in zijn woning en naastgelegen schuur werd aangetroffen.

Nadat er bij de politie een anonieme melding binnenkwam, verrichtte zij rond 10.30 uur onderzoek in de woning van de verdachte. In de woning troffen zij illegaal vuurwerk aan. Nadat het onderzoek in de woning was verricht, bekeken agenten de schuur achter de woning. Hier troffen zijn ongeveer twintig dozen aan illegaal vuurwerk aan. In totaal werd er voor ruim 350 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Het vuurwerk dat in beslag werd genomen, behoort tot de zogenoemde ‘Big Five’, een naam voor de vijf zwaarste vuurwerkartikelen in Nederland. Het ging onder meer om mortierbommen en de zogenaamde Cobra (zwaar knalvuurwerk).

De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Bel de politie!
De politie vraagt burgers om alert te zijn op vuurwerk wat in woonwijken is opgeslagen. Meldingen van opgeslagen vuurwerk kunnen worden gedaan via het telefoonnummer van de politie 0900-8844. Dit kan ook anoniem, via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!