Politie houdt 28-jarige straatrover aan Den Haag

woensdag 10 december 2014 12:00

Den Haag – Het straatroventeam hield 9 december een 28-jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een straatroof op 20 september. Bij de straatroof raakte het 27- jarige slachtoffer gewond in zijn gezicht.

Het straatroventeam deed onderzoek naar de beroving in stadspark Kortenbos. Een 27-jarige man meldde zich bij de politie nadat hij slachtoffer was geworden van een geweldadige beroving. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar de identiteit van de nu aangehouden verdachte. De man zal woensdag 10 december worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Straatroventeam
De politie heeft de aanpak van straatroven als prioriteit. Er is een speciaal straatroventeam opgericht dat berovingen onderzoekt. Heeft u informatie over een straatroof in Den Haag? Of bent u getuige geweest van een beroving? Belt u dan met het straatroventeam via 0900 8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

 

0 reacties

Politie houdt 28-jarige straatrover aan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Het straatroventeam hield 9 december een 28-jarige Hagenaar aan op verdenking van betrokkenheid bij een straatroof op 20 september. Bij de straatroof raakte het 27- jarige slachtoffer gewond in zijn gezicht.

Het straatroventeam deed onderzoek naar de beroving in stadspark Kortenbos. Een 27-jarige man meldde zich bij de politie nadat hij slachtoffer was geworden van een geweldadige beroving. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar de identiteit van de nu aangehouden verdachte. De man zal woensdag 10 december worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Straatroventeam
De politie heeft de aanpak van straatroven als prioriteit. Er is een speciaal straatroventeam opgericht dat berovingen onderzoekt. Heeft u informatie over een straatroof in Den Haag? Of bent u getuige geweest van een beroving? Belt u dan met het straatroventeam via 0900 8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!