Politieheli bestralen met laserpen, dader op heterdaad betrapt

woensdag 10 december 2014 12:43
politieheli-wen.jpg

Woerden – Een 12-jarige jongen uit Woerden is op heterdaad betrapt toen hij met een laserpen een politiehelicopter bescheen.

Dit gebeurde bij het viaduct aan de Cattenbroekerdijk. Direct wist de heli de jongens te traceren, waarbij een eenheid op de grond snel ter plaatse was. Aldaar troffen agenten een aantal minderjarigen aan die hoog bij laag beweerden niet met de laserpen geschenen te hebben. Bij doorvragen bleek dat één jongen de laserpen op school had gekregen. De laserpen is in beslag genomen en er heeft met zowel de 12-jarige scholier als de ouders een stevig gesprek plaatsgevonden.

Op het opzettelijk gevaarlijk hinderen van het vliegverkeer staat een maximale straf van 15 jaar of een geldboete van de hoogste categorie.

 

0 reacties

Politieheli bestralen met laserpen, dader op heterdaad betrapt
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 

Woerden – Een 12-jarige jongen uit Woerden is op heterdaad betrapt toen hij met een laserpen een politiehelicopter bescheen.

Dit gebeurde bij het viaduct aan de Cattenbroekerdijk. Direct wist de heli de jongens te traceren, waarbij een eenheid op de grond snel ter plaatse was. Aldaar troffen agenten een aantal minderjarigen aan die hoog bij laag beweerden niet met de laserpen geschenen te hebben. Bij doorvragen bleek dat één jongen de laserpen op school had gekregen. De laserpen is in beslag genomen en er heeft met zowel de 12-jarige scholier als de ouders een stevig gesprek plaatsgevonden.

Op het opzettelijk gevaarlijk hinderen van het vliegverkeer staat een maximale straf van 15 jaar of een geldboete van de hoogste categorie.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!