Rijswijker in kritieke toestand na aanrijding voetgangersoversteekplaats Den Haag

woensdag 10 december 2014 11:35

Den Haag – Een 31-jarige Rijswijker raakte woensdagochtend 10 december ernstig gewond bij een aanrijding op de Bezuidenhoutseweg. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De man liep rond 07.00 uur op de voetgangersoversteekplaats, toen hij door een personenauto geschept werd. Hierdoor raakte hij zeer ernstig gewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in kritieke toestand ligt. De 32-jarige bestuurder van het voertuig is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? Bel de politie!
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Bent u getuige geweest van de aanrijding? Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met Bureau Verkeer van de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Rijswijker in kritieke toestand na aanrijding voetgangersoversteekplaats Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 31-jarige Rijswijker raakte woensdagochtend 10 december ernstig gewond bij een aanrijding op de Bezuidenhoutseweg. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De man liep rond 07.00 uur op de voetgangersoversteekplaats, toen hij door een personenauto geschept werd. Hierdoor raakte hij zeer ernstig gewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in kritieke toestand ligt. De 32-jarige bestuurder van het voertuig is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.

Tips? Bel de politie!
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Bent u getuige geweest van de aanrijding? Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met Bureau Verkeer van de politie via 0900-8844.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!