Verkeerschaos in Rotterdam-Oost en Capelle door problemen met wisselstrook [VIDEO]

woensdag 10 december 2014 21:56

Capelle/Krimpen aan den IJssel – Woensdagmiddag is er een storing opgetreden aan de slagbomen van de wisselstrook bij de Algerabrug. Door deze storing ging de slagboom niet omhoog aan de kant van de Ketensedijk Capelle om richting Krimpen te gaan. De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft een SMS naar de burgers gestuurd zodat de weggebruikers rekening konden houden met vertragingen. 

Handhaving Capelle en een particulier bedrijf via de gemeente Krimpen aan den IJssel hebben met diverse verkeersregelaars het verkeer geregeld. In Krimpen aan den IJssel kon het verkeer via de Weteringssingel de wisselstrook eerder verlaten om de grote kruising in Krimpen te ontlasten. Citytec heeft de storing snel weten op te sporen en de slagboom weer kunnen repareren.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1092 IMG_1096 IMG_1102 IMG_1112 IMG_1118 IMG_1122 IMG_1133 IMG_1134 IMG_1086

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeerschaos in Rotterdam-Oost en Capelle door problemen met wisselstrook [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Capelle/Krimpen aan den IJssel – Woensdagmiddag is er een storing opgetreden aan de slagbomen van de wisselstrook bij de Algerabrug. Door deze storing ging de slagboom niet omhoog aan de kant van de Ketensedijk Capelle om richting Krimpen te gaan. De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft een SMS naar de burgers gestuurd zodat de weggebruikers rekening konden houden met vertragingen. 

Handhaving Capelle en een particulier bedrijf via de gemeente Krimpen aan den IJssel hebben met diverse verkeersregelaars het verkeer geregeld. In Krimpen aan den IJssel kon het verkeer via de Weteringssingel de wisselstrook eerder verlaten om de grote kruising in Krimpen te ontlasten. Citytec heeft de storing snel weten op te sporen en de slagboom weer kunnen repareren.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1092 IMG_1096 IMG_1102 IMG_1112 IMG_1118 IMG_1122 IMG_1133 IMG_1134 IMG_1086

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!