251 Paar namaak sportschoenen in beslag genomen

donderdag 11 december 2014 11:43

Breukelen – De politie heeft woensdag 10 december op een parkeerplaats langs de A2 bij Breukelen twee mannen aangehouden die 251 paar namaakschoenen vervoerden.

Logo
Agenten van de Landelijke Eenheid controleerden een bestelwagen en zagen dat deze was afgeladen met 251 dozen voorzien van het logo van het merk Nike. De inzittenden, een 25-jarige inwoner uit Rotterdam en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, legden tegenover de politie tegenstrijdige verklaringen af over de herkomst van de schoenen. Omdat de agenten vermoedden dat er iets mis was met de schoenen zijn beide mannen aangehouden. De bestelwagen met inhoud werd voor nader onderzoek weggetakeld.

Onderbuikgevoel
Het onderbuikgevoel van de agenten werd enige tijd later bevestigd. De hele partij betrof namaakschoenen. De twee verdachte zitten nog vast en de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de schoenen.

Foto: Politie.nl

namaak schoenen

 

0 reacties

251 Paar namaak sportschoenen in beslag genomen
Schrijver:

 

 

Breukelen – De politie heeft woensdag 10 december op een parkeerplaats langs de A2 bij Breukelen twee mannen aangehouden die 251 paar namaakschoenen vervoerden.

Logo
Agenten van de Landelijke Eenheid controleerden een bestelwagen en zagen dat deze was afgeladen met 251 dozen voorzien van het logo van het merk Nike. De inzittenden, een 25-jarige inwoner uit Rotterdam en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, legden tegenover de politie tegenstrijdige verklaringen af over de herkomst van de schoenen. Omdat de agenten vermoedden dat er iets mis was met de schoenen zijn beide mannen aangehouden. De bestelwagen met inhoud werd voor nader onderzoek weggetakeld.

Onderbuikgevoel
Het onderbuikgevoel van de agenten werd enige tijd later bevestigd. De hele partij betrof namaakschoenen. De twee verdachte zitten nog vast en de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de schoenen.

Foto: Politie.nl

namaak schoenen

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!