251 Paar namaak sportschoenen in beslag genomen

Date:

Deel bericht:

Breukelen – De politie heeft woensdag 10 december op een parkeerplaats langs de A2 bij Breukelen twee mannen aangehouden die 251 paar namaakschoenen vervoerden.

Logo
Agenten van de Landelijke Eenheid controleerden een bestelwagen en zagen dat deze was afgeladen met 251 dozen voorzien van het logo van het merk Nike. De inzittenden, een 25-jarige inwoner uit Rotterdam en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, legden tegenover de politie tegenstrijdige verklaringen af over de herkomst van de schoenen. Omdat de agenten vermoedden dat er iets mis was met de schoenen zijn beide mannen aangehouden. De bestelwagen met inhoud werd voor nader onderzoek weggetakeld.

- Advertisement -

Onderbuikgevoel
Het onderbuikgevoel van de agenten werd enige tijd later bevestigd. De hele partij betrof namaakschoenen. De twee verdachte zitten nog vast en de politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de schoenen.

Foto: Politie.nl

namaak schoenen

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...