Autodief mede dankzij getuige na achtervolging aangehouden

donderdag 11 december 2014 11:03

Breda – Een alerte buurtbewoner in de wijk Princenhage heeft afgelopen nacht er mede voor gezorgd dat op rijksweg A-27 een autodief kon worden aangehouden. De getuige sloeg alarm toen hij naar buiten keek en zag dat in straat een auto gestolen werd. De autodief werd op Rijksweg A-27 door een politie eenheid gesignaleerd. Er ontstond een achtervolging waarbij de bestuurder een stopteken negeerde en een politieauto aanreed. Hij kon echter worden klemgereden en aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Almere.

Een buurtbewoner werd vannacht, de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 december 2014 rond 02.20 uur wakker van een autoalarm. Hij keek naar buiten en zag dat in de straat een Range Rover gestolen werd. Hij sloeg direct alarm. De Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg nam direct contact op met aangrenzende politiekorpsen en liet de eigen eenheden positie innemen..

Positie
Agenten van de eenheid Rotterdam namen positie in op de A-27 ter hoogte van Sleeuwijk, in de rijrichting Gorinchem. Ze zagen de gestolen auto voorbijrijden en zetten de achtervolging in. De bestuurder negeerde het stopteken. Er ontstond een achtervolging, uiteindelijk kon hij worden klemgereden en aangehouden. Twee politievoertuigen en de gestolen auto raakten beschadigd.

 

0 reacties

Autodief mede dankzij getuige na achtervolging aangehouden
Schrijver:

 

 

Breda – Een alerte buurtbewoner in de wijk Princenhage heeft afgelopen nacht er mede voor gezorgd dat op rijksweg A-27 een autodief kon worden aangehouden. De getuige sloeg alarm toen hij naar buiten keek en zag dat in straat een auto gestolen werd. De autodief werd op Rijksweg A-27 door een politie eenheid gesignaleerd. Er ontstond een achtervolging waarbij de bestuurder een stopteken negeerde en een politieauto aanreed. Hij kon echter worden klemgereden en aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Almere.

Een buurtbewoner werd vannacht, de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 december 2014 rond 02.20 uur wakker van een autoalarm. Hij keek naar buiten en zag dat in de straat een Range Rover gestolen werd. Hij sloeg direct alarm. De Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg nam direct contact op met aangrenzende politiekorpsen en liet de eigen eenheden positie innemen..

Positie
Agenten van de eenheid Rotterdam namen positie in op de A-27 ter hoogte van Sleeuwijk, in de rijrichting Gorinchem. Ze zagen de gestolen auto voorbijrijden en zetten de achtervolging in. De bestuurder negeerde het stopteken. Er ontstond een achtervolging, uiteindelijk kon hij worden klemgereden en aangehouden. Twee politievoertuigen en de gestolen auto raakten beschadigd.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!