woensdag, september 29, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Autodief mede dankzij getuige na achtervolging aangehouden

Breda – Een alerte buurtbewoner in de wijk Princenhage heeft afgelopen nacht er mede voor gezorgd dat op rijksweg A-27 een autodief kon worden aangehouden. De getuige sloeg alarm toen hij naar buiten keek en zag dat in straat een auto gestolen werd. De autodief werd op Rijksweg A-27 door een politie eenheid gesignaleerd. Er ontstond een achtervolging waarbij de bestuurder een stopteken negeerde en een politieauto aanreed. Hij kon echter worden klemgereden en aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Almere.

Een buurtbewoner werd vannacht, de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 december 2014 rond 02.20 uur wakker van een autoalarm. Hij keek naar buiten en zag dat in de straat een Range Rover gestolen werd. Hij sloeg direct alarm. De Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg nam direct contact op met aangrenzende politiekorpsen en liet de eigen eenheden positie innemen..

Positie
Agenten van de eenheid Rotterdam namen positie in op de A-27 ter hoogte van Sleeuwijk, in de rijrichting Gorinchem. Ze zagen de gestolen auto voorbijrijden en zetten de achtervolging in. De bestuurder negeerde het stopteken. Er ontstond een achtervolging, uiteindelijk kon hij worden klemgereden en aangehouden. Twee politievoertuigen en de gestolen auto raakten beschadigd.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Alles over stoppen met coke

0
Stoppen met coke is een van de lastigste verslavingen om mee te stoppen. Cocaïne wordt...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg