Gewapende overval op cafetaria Fazantstraat Enschede

donderdag 11 december 2014 19:26

Enschede – Vanavond, donderdag 11 december rond 18:20 uur is door twee daders een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Fazantstraat. Daarbij is gebruik gemaakt van een handvuurwapen. Er raakte niemand gewond.

Onder afdreiging van het wapen werd een geldbedrag buitgemaakt. De daders betreffen twee donkergeklede mannen. Eén van hen droeg een zogeheten bomberjack. Onduidelijk is nog waar de mannen na de overval zijn gebleven en of zij al dan niet gebruik maakten van een voertuig.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze overval te maken heeft ~ en nog niet met de politie gesproken hebben ~ wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

 

0 reacties

Gewapende overval op cafetaria Fazantstraat Enschede
Schrijver:

 

 

Enschede – Vanavond, donderdag 11 december rond 18:20 uur is door twee daders een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Fazantstraat. Daarbij is gebruik gemaakt van een handvuurwapen. Er raakte niemand gewond.

Onder afdreiging van het wapen werd een geldbedrag buitgemaakt. De daders betreffen twee donkergeklede mannen. Eén van hen droeg een zogeheten bomberjack. Onduidelijk is nog waar de mannen na de overval zijn gebleven en of zij al dan niet gebruik maakten van een voertuig.

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze overval te maken heeft ~ en nog niet met de politie gesproken hebben ~ wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!