Hoogbejaarde vrouw (92) van ketting beroofd met babbeltruc in woning Thomas Mannplaats Rotterdam

donderdag 11 december 2014 11:03

Rotterdam – Een 92-jarige vrouw is woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een brutale beroving in haar woning aan de Thomas Mannplaats. Een man belde aan bij het portiek met een verhaal over haar scootmobiel. De man werd binnen gelaten en hij deed net alsof hij een gesprek ging voeren.

Ondertussen zat hij te loeren op de ketting van de vrouw en in een oogwenk griste hij plots de ketting van mevrouw haar nek. De vrouw raakte niet gewond maar is wel flink geschrokken. De man ging er na zijn laffe daad vandoor met de ketting van de vrouw. Het regionaal team overvallen van de politie onderzoekt het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hoogbejaarde vrouw (92) van ketting beroofd met babbeltruc in woning Thomas Mannplaats Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 92-jarige vrouw is woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een brutale beroving in haar woning aan de Thomas Mannplaats. Een man belde aan bij het portiek met een verhaal over haar scootmobiel. De man werd binnen gelaten en hij deed net alsof hij een gesprek ging voeren.

Ondertussen zat hij te loeren op de ketting van de vrouw en in een oogwenk griste hij plots de ketting van mevrouw haar nek. De vrouw raakte niet gewond maar is wel flink geschrokken. De man ging er na zijn laffe daad vandoor met de ketting van de vrouw. Het regionaal team overvallen van de politie onderzoekt het incident.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!