Politie neemt 90 kilo illegaal vuurwerk in beslag uit Baarle Nassau

donderdag 11 december 2014 16:45

Ulvenhout – De politie heeft woensdag 10 december 2014 omstreeks 19.00 uur op de Dorpstraat in de laadbak van de bestelauto van een 50-jarige Bredanaar 90 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat om tien Chinese rollen 100.000 klappers welke zojuist gekocht waren in Baarle Nassau. De partij vuurwerk is in beslag genomen. Tegen de Bredanaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woensdag 10 december werd door de politie, tussen 13:30 en 23:00 uur een controle gehouden in het buitengebied van team Markdal. De agenten bevonden zich voornamelijk in de dorpen Ulvenhout en Chaam. Bij deze controle werd omstreeks 19:00 uur een bestuurder van een bestelbus gecontroleerd welke 90 kilo illegaal vuurwerk achterin de laadbak had liggen. Dit vuurwerk is door de politie in beslag genomen en tegen de bestuurder van dit voertuig zal proces-verbaal opgemaakt worden. Tevens had deze bestuurder nog een opstaande boete van 667 euro welke later die avond door hem is betaald. Bij niet betalen zou zijn rijbewijs ingenomen worden.

In de maand december zal er op het gebied van vuurwerk nog meerdere controles uitgevoerd worden door de politie. Dit betreft de import en vervoer van vuurwerk vanuit België c.q. grensdorpen zoals Baarle-Nassau / Hertog maar ook de overlast van vuurwerk in de diverse wijken.

 

0 reacties

Politie neemt 90 kilo illegaal vuurwerk in beslag uit Baarle Nassau
Schrijver:

 

 

Ulvenhout – De politie heeft woensdag 10 december 2014 omstreeks 19.00 uur op de Dorpstraat in de laadbak van de bestelauto van een 50-jarige Bredanaar 90 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat om tien Chinese rollen 100.000 klappers welke zojuist gekocht waren in Baarle Nassau. De partij vuurwerk is in beslag genomen. Tegen de Bredanaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woensdag 10 december werd door de politie, tussen 13:30 en 23:00 uur een controle gehouden in het buitengebied van team Markdal. De agenten bevonden zich voornamelijk in de dorpen Ulvenhout en Chaam. Bij deze controle werd omstreeks 19:00 uur een bestuurder van een bestelbus gecontroleerd welke 90 kilo illegaal vuurwerk achterin de laadbak had liggen. Dit vuurwerk is door de politie in beslag genomen en tegen de bestuurder van dit voertuig zal proces-verbaal opgemaakt worden. Tevens had deze bestuurder nog een opstaande boete van 667 euro welke later die avond door hem is betaald. Bij niet betalen zou zijn rijbewijs ingenomen worden.

In de maand december zal er op het gebied van vuurwerk nog meerdere controles uitgevoerd worden door de politie. Dit betreft de import en vervoer van vuurwerk vanuit België c.q. grensdorpen zoals Baarle-Nassau / Hertog maar ook de overlast van vuurwerk in de diverse wijken.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!