Politie zoekt getuigen van mishandeling op Utrecht CS

donderdag 11 december 2014 15:55

Utrecht – Op woensdag 3 december vond er op het Centraal Station een mishandeling plaats. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 17:25 uur zat een 25-jarige man uit Dronten in de trein vanuit ’s-Hertogenbosch naar Utrecht Centraal. Op het moment dat de trein het perron bij spoor 5/7 inreed, stond de man in het gangpad om uit te stappen. Hier werd hij door twee jongens bespuugd, geslagen en bedreigd met een steekvoorwerp. Op het moment dat er meer mensen zich naar de uitgang begaven, werd het slachtoffer losgelaten en liepen de verdachten verder de trein in.

Signalementen
Dader 1:
Van de man die het slachtoffer vasthield is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 20 jaar
– 1.75 meter lang
– Donker haar met een krul
– Hij droeg een groene jas met een lichtkleurige sjaal

Dader 2:
Van de man die het slachtoffer heeft geslagen en bedreigd is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 25 jaar
– 1.80 meter lang
– Hij droeg een zwarte jas en opvallend was dat hij een opvallend groot gebit had

Getuigenoproep
Er zijn meerdere mensen die het incident in de trein hebben gezien. De politie roept dan ook iedereen die iets heeft gezien op om contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen van mishandeling op Utrecht CS
Schrijver:

 

 

Utrecht – Op woensdag 3 december vond er op het Centraal Station een mishandeling plaats. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 17:25 uur zat een 25-jarige man uit Dronten in de trein vanuit ’s-Hertogenbosch naar Utrecht Centraal. Op het moment dat de trein het perron bij spoor 5/7 inreed, stond de man in het gangpad om uit te stappen. Hier werd hij door twee jongens bespuugd, geslagen en bedreigd met een steekvoorwerp. Op het moment dat er meer mensen zich naar de uitgang begaven, werd het slachtoffer losgelaten en liepen de verdachten verder de trein in.

Signalementen
Dader 1:
Van de man die het slachtoffer vasthield is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 20 jaar
– 1.75 meter lang
– Donker haar met een krul
– Hij droeg een groene jas met een lichtkleurige sjaal

Dader 2:
Van de man die het slachtoffer heeft geslagen en bedreigd is het signalement:
– Lichtgetint uiterlijk
– Mager postuur
– Ongeveer 25 jaar
– 1.80 meter lang
– Hij droeg een zwarte jas en opvallend was dat hij een opvallend groot gebit had

Getuigenoproep
Er zijn meerdere mensen die het incident in de trein hebben gezien. De politie roept dan ook iedereen die iets heeft gezien op om contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!