Tankstation overvallen Graaf Florisweg Nieuwegein

Date:

Deel bericht:

Nieuwegein – Op woensdag 10 december vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Graaf Florisweg. Er raakte niemand gewond.

Rond 19.35 uur werd een medewerker van het tankstation bedreigd door een man met een wapen. De man eiste geld en wist onder deze bedreiging een gering geldbedrag buit te maken. Hierna verliet hij het tankstation en liep weg in de richting van de Gravin Catharinalaan. Agenten stelden een onderzoek in en een diensthond zocht de omgeving af. De centralist van het operationeel centrum politie startte een Burgernetactie. De overvaller werd echter niet meer getraceerd.

- Advertisement -

Signalement overvaller
Het signalement van de overvaller luidt: een man met een licht getint uiterlijk, tenger postuur, lengte ongeveer 1.70 m., rond de 20 jaar, een zwart vlassig snorretje. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en een blauwe pet.

Informatie melden
Een ieder die informatie heeft en mogelijk verband kan houden met deze overval, wordt gevraagd kontakt op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...