Tankstation overvallen Graaf Florisweg Nieuwegein

donderdag 11 december 2014 11:48

Nieuwegein – Op woensdag 10 december vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Graaf Florisweg. Er raakte niemand gewond.

Rond 19.35 uur werd een medewerker van het tankstation bedreigd door een man met een wapen. De man eiste geld en wist onder deze bedreiging een gering geldbedrag buit te maken. Hierna verliet hij het tankstation en liep weg in de richting van de Gravin Catharinalaan. Agenten stelden een onderzoek in en een diensthond zocht de omgeving af. De centralist van het operationeel centrum politie startte een Burgernetactie. De overvaller werd echter niet meer getraceerd.

Signalement overvaller
Het signalement van de overvaller luidt: een man met een licht getint uiterlijk, tenger postuur, lengte ongeveer 1.70 m., rond de 20 jaar, een zwart vlassig snorretje. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en een blauwe pet.

Informatie melden
Een ieder die informatie heeft en mogelijk verband kan houden met deze overval, wordt gevraagd kontakt op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

0 reacties

Tankstation overvallen Graaf Florisweg Nieuwegein
Schrijver:

 

 

Nieuwegein – Op woensdag 10 december vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Graaf Florisweg. Er raakte niemand gewond.

Rond 19.35 uur werd een medewerker van het tankstation bedreigd door een man met een wapen. De man eiste geld en wist onder deze bedreiging een gering geldbedrag buit te maken. Hierna verliet hij het tankstation en liep weg in de richting van de Gravin Catharinalaan. Agenten stelden een onderzoek in en een diensthond zocht de omgeving af. De centralist van het operationeel centrum politie startte een Burgernetactie. De overvaller werd echter niet meer getraceerd.

Signalement overvaller
Het signalement van de overvaller luidt: een man met een licht getint uiterlijk, tenger postuur, lengte ongeveer 1.70 m., rond de 20 jaar, een zwart vlassig snorretje. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en een blauwe pet.

Informatie melden
Een ieder die informatie heeft en mogelijk verband kan houden met deze overval, wordt gevraagd kontakt op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!