Taxichauffeur gooit zak afval uit raam, 140 euro boete! Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel

donderdag 11 december 2014 22:56

Capelle aan den IJssel – Een taxichauffeur heeft op een wel heel ongelukkig moment een zak vol met afval uit zijn raam geworpen. Sowieso hoort afval in een prullenbak thuis en is het ronduit asociaal om het op straat te gooien. De man wierp op de Couwenhoekseweg zijn zak met consumptieafval uit zijn raam en draaide daarna ze raampie weer dicht. Vermoedelijk was het te koud en kostte het hem teveel moeite om de zak gewoon weg te gooien. Handhavers reden op dat moment toevallig een paar auto’s achter de taxichauffeur en zagen het gebeuren.

Toen de mogelijkheid dat toeliet werd de man staande gehouden en kreeg hij een proces-verbaal. De zak met afval wat hij immers had weggegooid was inmiddels 140 euro waard geworden. Deze bekeuring is zo hoog omdat zwerfafval in de ergernis top-5 staat. Deze top 5 is door de burgers samengesteld. Handhavers houden dan ook streng toezicht om dit niet te laten gebeuren. En zeg eerlijk? 140 euro? Daar kun je lekker voor uit eten!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Taxichauffeur gooit zak afval uit raam, 140 euro boete! Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een taxichauffeur heeft op een wel heel ongelukkig moment een zak vol met afval uit zijn raam geworpen. Sowieso hoort afval in een prullenbak thuis en is het ronduit asociaal om het op straat te gooien. De man wierp op de Couwenhoekseweg zijn zak met consumptieafval uit zijn raam en draaide daarna ze raampie weer dicht. Vermoedelijk was het te koud en kostte het hem teveel moeite om de zak gewoon weg te gooien. Handhavers reden op dat moment toevallig een paar auto’s achter de taxichauffeur en zagen het gebeuren.

Toen de mogelijkheid dat toeliet werd de man staande gehouden en kreeg hij een proces-verbaal. De zak met afval wat hij immers had weggegooid was inmiddels 140 euro waard geworden. Deze bekeuring is zo hoog omdat zwerfafval in de ergernis top-5 staat. Deze top 5 is door de burgers samengesteld. Handhavers houden dan ook streng toezicht om dit niet te laten gebeuren. En zeg eerlijk? 140 euro? Daar kun je lekker voor uit eten!

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!