Twee mannen met openstaande boetes en messen aangehouden Oosterhout

donderdag 11 december 2014 11:26

Oosterhout – De politie heeft donderdag 11 december 2014 omstreeks 01.00 uur op de van Leeuwenhoeklaan een 42-jarige Amsterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat zij nog boetes hadden open staan. Tevens werden in de auto twee vleesmessen aangetroffen in hun auto, er wordt daarom tegen het duo ook proces-verbaal opgemaakt, ter zake de Wet Wapens en Munitie.

Agenten surveilleerden vannacht in een onopvallende auto in Oosterhout in het kader van het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. Hun auto was uitgerust met een ANPR systeem waarmee kentekens gescand kunnen worden. Ze zagen op de Burgemeester Materlaan een auto rijden. Het kenteken gaf een HIT in het systeem omdat de eigenaar van de auto nog een boete had openstaan. Hierop werd een stopteken gegeven. De bestuurder, een 42-jarige Amsterdammer moest nog boetes van respectievelijk 300,110 en 63 euro betalen. De bijrijder, een 24-jarige man had nog een vonnis van 325 euro openstaan. Daar zij de boetes niet konden betalen, werden zij aangehouden. Bij verdere controle van de auto werden in een plastic tas achter de bestuurdersstoel twee messen aangetroffen en in beslag genomen.

Deel artikel

 

0 reacties

Twee mannen met openstaande boetes en messen aangehouden Oosterhout
Schrijver:

 

 

Oosterhout – De politie heeft donderdag 11 december 2014 omstreeks 01.00 uur op de van Leeuwenhoeklaan een 42-jarige Amsterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat zij nog boetes hadden open staan. Tevens werden in de auto twee vleesmessen aangetroffen in hun auto, er wordt daarom tegen het duo ook proces-verbaal opgemaakt, ter zake de Wet Wapens en Munitie.

Agenten surveilleerden vannacht in een onopvallende auto in Oosterhout in het kader van het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. Hun auto was uitgerust met een ANPR systeem waarmee kentekens gescand kunnen worden. Ze zagen op de Burgemeester Materlaan een auto rijden. Het kenteken gaf een HIT in het systeem omdat de eigenaar van de auto nog een boete had openstaan. Hierop werd een stopteken gegeven. De bestuurder, een 42-jarige Amsterdammer moest nog boetes van respectievelijk 300,110 en 63 euro betalen. De bijrijder, een 24-jarige man had nog een vonnis van 325 euro openstaan. Daar zij de boetes niet konden betalen, werden zij aangehouden. Bij verdere controle van de auto werden in een plastic tas achter de bestuurdersstoel twee messen aangetroffen en in beslag genomen.

Deel artikel

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!