Twee mannen met openstaande boetes en messen aangehouden Oosterhout

donderdag 11 december 2014 11:26

Oosterhout – De politie heeft donderdag 11 december 2014 omstreeks 01.00 uur op de van Leeuwenhoeklaan een 42-jarige Amsterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat zij nog boetes hadden open staan. Tevens werden in de auto twee vleesmessen aangetroffen in hun auto, er wordt daarom tegen het duo ook proces-verbaal opgemaakt, ter zake de Wet Wapens en Munitie.

Agenten surveilleerden vannacht in een onopvallende auto in Oosterhout in het kader van het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. Hun auto was uitgerust met een ANPR systeem waarmee kentekens gescand kunnen worden. Ze zagen op de Burgemeester Materlaan een auto rijden. Het kenteken gaf een HIT in het systeem omdat de eigenaar van de auto nog een boete had openstaan. Hierop werd een stopteken gegeven. De bestuurder, een 42-jarige Amsterdammer moest nog boetes van respectievelijk 300,110 en 63 euro betalen. De bijrijder, een 24-jarige man had nog een vonnis van 325 euro openstaan. Daar zij de boetes niet konden betalen, werden zij aangehouden. Bij verdere controle van de auto werden in een plastic tas achter de bestuurdersstoel twee messen aangetroffen en in beslag genomen.

Deel artikel

 

0 reacties

Twee mannen met openstaande boetes en messen aangehouden Oosterhout
Schrijver:

 

 

Oosterhout – De politie heeft donderdag 11 december 2014 omstreeks 01.00 uur op de van Leeuwenhoeklaan een 42-jarige Amsterdammer en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat zij nog boetes hadden open staan. Tevens werden in de auto twee vleesmessen aangetroffen in hun auto, er wordt daarom tegen het duo ook proces-verbaal opgemaakt, ter zake de Wet Wapens en Munitie.

Agenten surveilleerden vannacht in een onopvallende auto in Oosterhout in het kader van het tegengaan van woninginbraken, overvallen en straatroven. Hun auto was uitgerust met een ANPR systeem waarmee kentekens gescand kunnen worden. Ze zagen op de Burgemeester Materlaan een auto rijden. Het kenteken gaf een HIT in het systeem omdat de eigenaar van de auto nog een boete had openstaan. Hierop werd een stopteken gegeven. De bestuurder, een 42-jarige Amsterdammer moest nog boetes van respectievelijk 300,110 en 63 euro betalen. De bijrijder, een 24-jarige man had nog een vonnis van 325 euro openstaan. Daar zij de boetes niet konden betalen, werden zij aangehouden. Bij verdere controle van de auto werden in een plastic tas achter de bestuurdersstoel twee messen aangetroffen en in beslag genomen.

Deel artikel

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!