Wandelaar dood na bizar ongeval Dalsteindreef Amsterdam [VIDEO]

donderdag 11 december 2014 09:31

AMSTERDAM – Een wandelaar is woensdagavond rond 23.00 uur door een bizar ongeval om het leven gekomen. Een automobilist raakte op de kruising Dalsteindreef met de Dickenslaan in Zuid-Oost de macht over het stuur kwijt en ramde een geparkeerd staande auto. Deze auto schoot door het trottoir op en ramde de man die net voorbij wandelde. 

Omstanders en hulpverleners hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren maar alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wandelaar dood na bizar ongeval Dalsteindreef Amsterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

AMSTERDAM – Een wandelaar is woensdagavond rond 23.00 uur door een bizar ongeval om het leven gekomen. Een automobilist raakte op de kruising Dalsteindreef met de Dickenslaan in Zuid-Oost de macht over het stuur kwijt en ramde een geparkeerd staande auto. Deze auto schoot door het trottoir op en ramde de man die net voorbij wandelde. 

Omstanders en hulpverleners hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren maar alle hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!