Woningoverval Runmolenstraat Almere

donderdag 11 december 2014 20:31

Almere – Op donderdag 11 december vond een woningoverval plaats op de Runmolenstraat in Almere. Hierbij raakte een man gewond. De drie daders gingen er te voet vandoor.

Rond 19.05 uur kreeg de politie melding van een woningoverval aan de Runmolenstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen liet de man, die op dat moment in de woning aanwezig was, drie mannen met bivakmutsen de woning binnen. In de woning waren op het moment van de overval vijf personen aanwezig: een man, een vrouw en drie kinderen. De drie daders gingen er met een onbekende buit vandoor.

Het mannelijke slachtoffer heeft meerdere klappen gehad en moest worden verzorgd door het ambulancepersoneel. De politie heeft een onderzoek in de woning en de omgeving ingesteld en heeft met behulp van Burgernet de omwonenden gevraagd mee uit te kijken naar de drie daders.

 

0 reacties

Woningoverval Runmolenstraat Almere
Schrijver:

 

 

Almere – Op donderdag 11 december vond een woningoverval plaats op de Runmolenstraat in Almere. Hierbij raakte een man gewond. De drie daders gingen er te voet vandoor.

Rond 19.05 uur kreeg de politie melding van een woningoverval aan de Runmolenstraat. Onder bedreiging van een vuurwapen liet de man, die op dat moment in de woning aanwezig was, drie mannen met bivakmutsen de woning binnen. In de woning waren op het moment van de overval vijf personen aanwezig: een man, een vrouw en drie kinderen. De drie daders gingen er met een onbekende buit vandoor.

Het mannelijke slachtoffer heeft meerdere klappen gehad en moest worden verzorgd door het ambulancepersoneel. De politie heeft een onderzoek in de woning en de omgeving ingesteld en heeft met behulp van Burgernet de omwonenden gevraagd mee uit te kijken naar de drie daders.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!