Beschonken automobilist slaat over de kop Scheepvaartweg Schiedam

vrijdag 12 december 2014 08:41
Foto : Dennis Vervoorn

SCHIEDAM – Een beschonken bestuurder is donderdagavond over de kop geslagen met zijn personenvoertuig. Op de Scheepvaartweg raakte hij een obstakel en sloeg daardoor met het voertuig over de kop. De wagen kwam op het dak tot stilstand en de bestuurder kon deze niet verlaten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse waarop het slachtoffer vervolgens uit het voertuig konden worden bevrijd. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie verdenkt de man ervan dat hij teveel heeft gedronken. Hij zal dan ook na het ziekenhuis bezoek mee moeten naar het bureau om een verklaring af te leggen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beschonken automobilist slaat over de kop Scheepvaartweg Schiedam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

SCHIEDAM – Een beschonken bestuurder is donderdagavond over de kop geslagen met zijn personenvoertuig. Op de Scheepvaartweg raakte hij een obstakel en sloeg daardoor met het voertuig over de kop. De wagen kwam op het dak tot stilstand en de bestuurder kon deze niet verlaten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse waarop het slachtoffer vervolgens uit het voertuig konden worden bevrijd. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie verdenkt de man ervan dat hij teveel heeft gedronken. Hij zal dan ook na het ziekenhuis bezoek mee moeten naar het bureau om een verklaring af te leggen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!