zaterdag, november 27, 2021
3 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Beschonken automobilist slaat over de kop Scheepvaartweg Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Een beschonken bestuurder is donderdagavond over de kop geslagen met zijn personenvoertuig. Op de Scheepvaartweg raakte hij een obstakel en sloeg daardoor met het voertuig over de kop. De wagen kwam op het dak tot stilstand en de bestuurder kon deze niet verlaten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse waarop het slachtoffer vervolgens uit het voertuig konden worden bevrijd. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie verdenkt de man ervan dat hij teveel heeft gedronken. Hij zal dan ook na het ziekenhuis bezoek mee moeten naar het bureau om een verklaring af te leggen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -