Bewoonster opgesloten na gewapende overval Roermond

vrijdag 12 december 2014 16:20

Roermond – Twee onbekende mannen overvielen vrijdagmorgen een woning aan de Burgemeester Brouwersstraat in Roermond. Nadat de 63-jarige bewoonster de deur openmaakte nadat er werd aangebeld drongen twee gemaskerde mannen de woning binnen. Ze bedreigden de vrouw met een mes en sloten haar op in het washok. Vervolgens doorzocht het tweetal de woning en ging er tussenuit met nog onbekende buit.

Na twee uur lukte het de vrouw om zichzelf te bevrijden waarna ze haar familie en de politie waarschuwde. De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen. De twee mannen belden rond 11.00 uur aan bij de woning van de vrouw. Het is onduidelijk hoelang ze in de woning zijn geweest. De politie komt graag in contact met mensen die de twee mannen hebben gezien. Heeft u informatie of heeft u het tweetal gezien in de omgeving van de Burgemeester Brouwersstraat? De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Bewoonster opgesloten na gewapende overval Roermond
Schrijver:

 

 

Roermond – Twee onbekende mannen overvielen vrijdagmorgen een woning aan de Burgemeester Brouwersstraat in Roermond. Nadat de 63-jarige bewoonster de deur openmaakte nadat er werd aangebeld drongen twee gemaskerde mannen de woning binnen. Ze bedreigden de vrouw met een mes en sloten haar op in het washok. Vervolgens doorzocht het tweetal de woning en ging er tussenuit met nog onbekende buit.

Na twee uur lukte het de vrouw om zichzelf te bevrijden waarna ze haar familie en de politie waarschuwde. De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen. De twee mannen belden rond 11.00 uur aan bij de woning van de vrouw. Het is onduidelijk hoelang ze in de woning zijn geweest. De politie komt graag in contact met mensen die de twee mannen hebben gezien. Heeft u informatie of heeft u het tweetal gezien in de omgeving van de Burgemeester Brouwersstraat? De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!