Boobytrap ontdekt na brand bij hennepkwekerij in woning Thorn

vrijdag 12 december 2014 10:02

Thorn – Hulpdiensten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een gevaarlijke boobytrap ontdekt bij een woningbrand aan de Eind. Gelukkig werd de boobytrap tijdig ontdekt, anders hadden de hulpverleners bij binnenkomst een fikse stroomstoot kunnen krijgen. De politie heeft de bewoner aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Op de eerste verdieping trof de brandweer de hennepkwekerij aan. De bewoner werd na de brand voor controle naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd. Na controle werd hij overgebracht naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek. De woningen langs het pand liepen geen directe schade op door de brand. Vrijdag wordt verder sporenonderzoek verricht in de woning.

 

0 reacties

Boobytrap ontdekt na brand bij hennepkwekerij in woning Thorn
Schrijver:

 

 

Thorn – Hulpdiensten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een gevaarlijke boobytrap ontdekt bij een woningbrand aan de Eind. Gelukkig werd de boobytrap tijdig ontdekt, anders hadden de hulpverleners bij binnenkomst een fikse stroomstoot kunnen krijgen. De politie heeft de bewoner aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Op de eerste verdieping trof de brandweer de hennepkwekerij aan. De bewoner werd na de brand voor controle naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd. Na controle werd hij overgebracht naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek. De woningen langs het pand liepen geen directe schade op door de brand. Vrijdag wordt verder sporenonderzoek verricht in de woning.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!