maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Boobytrap ontdekt na brand bij hennepkwekerij in woning Thorn

- advertentie -

Thorn – Hulpdiensten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een gevaarlijke boobytrap ontdekt bij een woningbrand aan de Eind. Gelukkig werd de boobytrap tijdig ontdekt, anders hadden de hulpverleners bij binnenkomst een fikse stroomstoot kunnen krijgen. De politie heeft de bewoner aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Op de eerste verdieping trof de brandweer de hennepkwekerij aan. De bewoner werd na de brand voor controle naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd. Na controle werd hij overgebracht naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek. De woningen langs het pand liepen geen directe schade op door de brand. Vrijdag wordt verder sporenonderzoek verricht in de woning.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -