Getuigen overval benzinestation Helftheuvelweg Den Bosch gezocht

vrijdag 12 december 2014 16:29

Den Bosch – De politie zoekt getuigen van een overval op een benzinestation aan de Helftheuvelweg.

Vrijdagmiddag 12 december rond 13.30 uur kwam een man de zaak binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Met een nog onbekend geldbedrag is hij er achter het tankstation door te voet vandoor gegaan in de wijk Kruiskamp. Er is niemand gewond geraakt. De verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en bruine ogen. Hij had een muts op zijn hoofd en een sjaal voor zijn gezicht. Meer bijzonderheden zijn niet bekend. De politie heeft meteen in de omgeving een onderzoek ingesteld. Ook heeft een politiehelikopter meegezocht. De politie in Den Bosch verzoekt getuigen van de overval zich te melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen overval benzinestation Helftheuvelweg Den Bosch gezocht
Schrijver:

 

 

Den Bosch – De politie zoekt getuigen van een overval op een benzinestation aan de Helftheuvelweg.

Vrijdagmiddag 12 december rond 13.30 uur kwam een man de zaak binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Met een nog onbekend geldbedrag is hij er achter het tankstation door te voet vandoor gegaan in de wijk Kruiskamp. Er is niemand gewond geraakt. De verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en bruine ogen. Hij had een muts op zijn hoofd en een sjaal voor zijn gezicht. Meer bijzonderheden zijn niet bekend. De politie heeft meteen in de omgeving een onderzoek ingesteld. Ook heeft een politiehelikopter meegezocht. De politie in Den Bosch verzoekt getuigen van de overval zich te melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!