Man raakt rijbewijs kwijt na aanrijding met boom Gaanderenseweg Doetinchem

vrijdag 12 december 2014 13:43

Doetinchem – Een 31-jarige inwoner van Terborg is donderdagavond 11 december op de Gaanderenseweg in Doetinchem frontaal tegen een boom aan gereden.

Omdat het vermoeden bestaat dat de man onder invloed van alcohol was, is zijn rijbewijs ingevorderd. Bij de politie kwam een melding binnen dat er een auto tegen een boom was gereden op de Gaanderenseweg in Doetinchem. Een getuige meldde dat hij had gezien dat de bestuurder daarvoor al een lantaarnpaal raakte op de rotonde van de Havenstraat en de Bedrijvenweg.

De bestuurder werd door ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Omdat een blaastest niet mogelijk bleek, is van de man in het ziekenhuis bloed afgenomen voor nader onderzoek. De uitslag daarvan is pas over enige tijd bekend.

 

0 reacties

Man raakt rijbewijs kwijt na aanrijding met boom Gaanderenseweg Doetinchem
Schrijver:

 

 

Doetinchem – Een 31-jarige inwoner van Terborg is donderdagavond 11 december op de Gaanderenseweg in Doetinchem frontaal tegen een boom aan gereden.

Omdat het vermoeden bestaat dat de man onder invloed van alcohol was, is zijn rijbewijs ingevorderd. Bij de politie kwam een melding binnen dat er een auto tegen een boom was gereden op de Gaanderenseweg in Doetinchem. Een getuige meldde dat hij had gezien dat de bestuurder daarvoor al een lantaarnpaal raakte op de rotonde van de Havenstraat en de Bedrijvenweg.

De bestuurder werd door ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Omdat een blaastest niet mogelijk bleek, is van de man in het ziekenhuis bloed afgenomen voor nader onderzoek. De uitslag daarvan is pas over enige tijd bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!