Rotterdammer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs Escamplaan Den Haag

vrijdag 12 december 2014 13:52

Den Haag – Agenten hielden vrijdagochtend 12 december een 35-jarige Rotterdammer aan voor rijden zonder rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen rond 03:15 uur op de Escamplaan een automobilist rijden die de verkeersregels aan zijn laars lapte. Hij reed door rood en negeerde een geslotenverklaring. Daarna reed de bestuurder een bussluis in, waardoor zijn auto flink beschadigde. De Rotterdammer bleek niet in het bezig van een rijbewijs. Het was al de derde keer dat hij tegen de lamp liep. Agenten hielden hem aan en namen zijn auto in beslag.

Donkere dagen en verkeerscontroles
De Rotterdammer liep tegen de lamp tijdens een controle, waarbij extra agenten ingezet werden om de stad veiliger te maken. De politie ziet het houden van verkeerscontroles als waardevol middel in de strijd tegen criminaliteit. In de donkere maanden neemt de kans op woninginbraken, overvallen en straatroven toe en daarom neemt de politie extra maatregelen om criminaliteit te voorkomen en daders snel te pakken. Naast onaangekondigde verkeerscontroles surveilleert de politie in de donkere uren extra vaak met zowel agenten in uniform als in burger.

 

0 reacties

Rotterdammer aangehouden voor rijden zonder rijbewijs Escamplaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten hielden vrijdagochtend 12 december een 35-jarige Rotterdammer aan voor rijden zonder rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen rond 03:15 uur op de Escamplaan een automobilist rijden die de verkeersregels aan zijn laars lapte. Hij reed door rood en negeerde een geslotenverklaring. Daarna reed de bestuurder een bussluis in, waardoor zijn auto flink beschadigde. De Rotterdammer bleek niet in het bezig van een rijbewijs. Het was al de derde keer dat hij tegen de lamp liep. Agenten hielden hem aan en namen zijn auto in beslag.

Donkere dagen en verkeerscontroles
De Rotterdammer liep tegen de lamp tijdens een controle, waarbij extra agenten ingezet werden om de stad veiliger te maken. De politie ziet het houden van verkeerscontroles als waardevol middel in de strijd tegen criminaliteit. In de donkere maanden neemt de kans op woninginbraken, overvallen en straatroven toe en daarom neemt de politie extra maatregelen om criminaliteit te voorkomen en daders snel te pakken. Naast onaangekondigde verkeerscontroles surveilleert de politie in de donkere uren extra vaak met zowel agenten in uniform als in burger.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!