Slachtoffer zelfverbranding voor de deur politieburau Tilburg overleden

Date:

Deel bericht:

Tilburg – De man die zichzelf vrijdagmiddag in brand stak voor de ingang van het politiebureau aan de Stationsstraat is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Getuigen zagen dat de man zichzelf rond 15.10 uur op de trap bij de ingang van het politiebureau in brand stak. Het vermoeden is dat de man brandend het politiebureau binnen had willen komen. Politieagenten verleenden direct eerste hulp en doofden de vlammen. Vervolgens is het slachtoffer overgedragen aan ambulancemedewerkers en is hij overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De man is daar overleden.

- Advertisement -

Slachtofferhulp
De politie is direct een onderzoek gestart. De technische recherche deed sporenonderzoek in de Stationsstraat. Er werden getuigenverklaringen opgenomen. Deze gebeurtenis heeft grote indruk achtergelaten bij getuigen. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...