Slachtoffer zelfverbranding voor de deur politieburau Tilburg overleden

0
stockfoto-Politie-logo--JoeyHeijstek1.jpg

Tilburg – De man die zichzelf vrijdagmiddag in brand stak voor de ingang van het politiebureau aan de Stationsstraat is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Getuigen zagen dat de man zichzelf rond 15.10 uur op de trap bij de ingang van het politiebureau in brand stak. Het vermoeden is dat de man brandend het politiebureau binnen had willen komen. Politieagenten verleenden direct eerste hulp en doofden de vlammen. Vervolgens is het slachtoffer overgedragen aan ambulancemedewerkers en is hij overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. De man is daar overleden.

Slachtofferhulp
De politie is direct een onderzoek gestart. De technische recherche deed sporenonderzoek in de Stationsstraat. Er werden getuigenverklaringen opgenomen. Deze gebeurtenis heeft grote indruk achtergelaten bij getuigen. Voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld.