Tieners gezocht voor poging beroving 13-jarige jongen Emmaplein Zeist

vrijdag 12 december 2014 11:27

Zeist – Donderdagavond probeerden twee jongens een andere jongen van zijn mobiele telefoon te beroven. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.10 uur fietste een 13-jarige jongen uit Zeist over het Emmaplein toen hij waarschijnlijk door de gladheid ten val kwam. Toen hij opstond, werd hij plotseling vastgepakt en tegen de muur geduwd door twee jongens. Ze wilden zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer gaf aan deze niet bij zich te hebben, waarna hij een aantal klappen kreeg. De verdachten renden vervolgens weg richting de Voorheuvel.

Signalement
Beide verdachten zijn zo’n 16/17 jaar oud, hebben een blanke tot lichtgetinte huidskleur en zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Beiden waren volledig in het zwart gekleed met een capuchon op en een sjaal voor hun gezicht.

Getuigen
Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze poging tot straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Zeist via 0900-8844. Anoniem reageren kan via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Tieners gezocht voor poging beroving 13-jarige jongen Emmaplein Zeist
Schrijver:

 

 

Zeist – Donderdagavond probeerden twee jongens een andere jongen van zijn mobiele telefoon te beroven. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.10 uur fietste een 13-jarige jongen uit Zeist over het Emmaplein toen hij waarschijnlijk door de gladheid ten val kwam. Toen hij opstond, werd hij plotseling vastgepakt en tegen de muur geduwd door twee jongens. Ze wilden zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer gaf aan deze niet bij zich te hebben, waarna hij een aantal klappen kreeg. De verdachten renden vervolgens weg richting de Voorheuvel.

Signalement
Beide verdachten zijn zo’n 16/17 jaar oud, hebben een blanke tot lichtgetinte huidskleur en zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Beiden waren volledig in het zwart gekleed met een capuchon op en een sjaal voor hun gezicht.

Getuigen
Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze poging tot straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Zeist via 0900-8844. Anoniem reageren kan via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!