Tieners gezocht voor poging beroving 13-jarige jongen Emmaplein Zeist

Date:

Deel bericht:

Zeist – Donderdagavond probeerden twee jongens een andere jongen van zijn mobiele telefoon te beroven. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.10 uur fietste een 13-jarige jongen uit Zeist over het Emmaplein toen hij waarschijnlijk door de gladheid ten val kwam. Toen hij opstond, werd hij plotseling vastgepakt en tegen de muur geduwd door twee jongens. Ze wilden zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer gaf aan deze niet bij zich te hebben, waarna hij een aantal klappen kreeg. De verdachten renden vervolgens weg richting de Voorheuvel.

- Advertisement -

Signalement
Beide verdachten zijn zo’n 16/17 jaar oud, hebben een blanke tot lichtgetinte huidskleur en zijn tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Beiden waren volledig in het zwart gekleed met een capuchon op en een sjaal voor hun gezicht.

Getuigen
Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze poging tot straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Zeist via 0900-8844. Anoniem reageren kan via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...