Twee aanhoudingen verboden wapenbezit Alblasserdam

vrijdag 12 december 2014 11:48

Alblasserdam – De politie heeft donderdag 11 december 2014 op de Zelmakersstraat twee jongemannen van 17 en 18 jaar uit Alblasserdam aangehouden. De twee waren in bezit van een vuurwapen en twee messen. Deze zijn in beslag genomen.

Om 17:15 uur meldde een alerte getuige een jongen te zien lopen die in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Gearriveerde agenten hielden de jongens staande en troffen tijdens het fouilleren de messen en het vuurwapen aan. De twee zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

 

0 reacties

Twee aanhoudingen verboden wapenbezit Alblasserdam
Schrijver:

 

 

Alblasserdam – De politie heeft donderdag 11 december 2014 op de Zelmakersstraat twee jongemannen van 17 en 18 jaar uit Alblasserdam aangehouden. De twee waren in bezit van een vuurwapen en twee messen. Deze zijn in beslag genomen.

Om 17:15 uur meldde een alerte getuige een jongen te zien lopen die in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Gearriveerde agenten hielden de jongens staande en troffen tijdens het fouilleren de messen en het vuurwapen aan. De twee zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiebureau.

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!