Twee verdachten aangehouden na ruzie met mogelijk vuurwapen Houten

vrijdag 12 december 2014 13:53

Houten – Op donderdag 11 december hield de politie twee mannen aan die mogelijk betrokken zijn geweest bij een incident op de Beekmos.

Rond 21.45 uur kreeg de politie melding om naar de Beekmos te gaan. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat een conflict was ontstaan, waarbij mogelijk een vuurwapen gebruikt is. De verdachten waren op de vlucht geslagen. Agenten zijn gaan zoeken in de omgeving en hebben een 18-jarige man uit Utrecht en een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Later op de avond werd een vuurwapen aangetroffen. Er is een onderzoek opgestart en de politie zoekt getuigen.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze zaak, neem dan contact op met met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

0 reacties

Twee verdachten aangehouden na ruzie met mogelijk vuurwapen Houten
Schrijver:

 

 

Houten – Op donderdag 11 december hield de politie twee mannen aan die mogelijk betrokken zijn geweest bij een incident op de Beekmos.

Rond 21.45 uur kreeg de politie melding om naar de Beekmos te gaan. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek dat een conflict was ontstaan, waarbij mogelijk een vuurwapen gebruikt is. De verdachten waren op de vlucht geslagen. Agenten zijn gaan zoeken in de omgeving en hebben een 18-jarige man uit Utrecht en een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Later op de avond werd een vuurwapen aangetroffen. Er is een onderzoek opgestart en de politie zoekt getuigen.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze zaak, neem dan contact op met met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!