Verdachte aangehouden voor woningoverval Zevenkampsering Rotterdam

vrijdag 12 december 2014 13:23

Rotterdam – Donderdag 11 december 2014 is op de Kooikerweg een 42-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een woningoverval op 8 december aan de Zevenkampsering waarbij een 66-jarige man licht gewond raakte.

Op 8 december belde de verdachte aan, drong de woning binnen en dwong het slachtoffer zijn portemonnee af te staan. Bij de worsteling die ontstond liep het slachtoffer lichte verwondingen op. Onderzoek leidde naar de donderdag 11 december aangehouden verdachte. Hij zit vast en wordt binnenkort voorgeleid.

 

0 reacties

Verdachte aangehouden voor woningoverval Zevenkampsering Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Donderdag 11 december 2014 is op de Kooikerweg een 42-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een woningoverval op 8 december aan de Zevenkampsering waarbij een 66-jarige man licht gewond raakte.

Op 8 december belde de verdachte aan, drong de woning binnen en dwong het slachtoffer zijn portemonnee af te staan. Bij de worsteling die ontstond liep het slachtoffer lichte verwondingen op. Onderzoek leidde naar de donderdag 11 december aangehouden verdachte. Hij zit vast en wordt binnenkort voorgeleid.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!