Verdachten aangehouden na aantreffen illegaal vuurwerk Gouda

Date:

Share post:

Gouda, Gouderak – De politie heeft donderdag 11 december omstreeks 17.30 uur een 32-jarige man uit Gouderak aangehouden op verdenking van handel en het in het bezit hebben van illegaal vuurwerk. De politie kwam de man op het spoor na de aanhouding van een 28-jarige Gouwenaar een dag eerder.

De Gouwenaar werd woensdagavond 10 december op de Rijsselseweg in Gouda met zijn Caddy staande gehouden voor een controle. In zijn voertuig werd illegaal vuurwerk, zoals flowerbeds, lawinepijlen en nitraten, aangetroffen. Volgens de Gouwenaar had hij in een schuur nog meer vuurwerk liggen. De politie zocht in de schuur op het aangegeven adres en vond nog meer lawinepijlen, nitraten, Cobra 6 en vlinders. De vondst leidde vervolgens naar de 32-jarige verdachte. In zijn schuur en auto werden donderdag 11 december onder meer ratelbanden en lawinepijlen gevonden. De man wordt verdacht van handel in vuurwerk. De politie doet verder onderzoek.

Vuurwerk Gouda
Vuurwerk Gouda Cobra

- Advertisement -

Gerelateerd