Aanhoudingen inbraak juwelier Warmoesstraat Haarlem

zaterdag 13 december 2014 11:36

Haarlem – De politie heeft vrijdagochtend rond 06.00 uur twee mannen uit Haarlem van 18 en 19 jaar en een 20-jarige man uit Hoofddorp aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een inbraak bij een juwelier in de Warmoesstraat op 22 oktober j.l. Tijdens deze inbraak is er voor zo’n 100.000 Euro aan sieraden weggenomen.

Na rechercheonderzoek konden de drie verdachten vrijdag worden aangehouden. Bij de verdachten thuis is huiszoeking gedaan. Daar is een deel van de buit aangetroffen en in beslag genomen. Tijdens de doorzoeking zijn nog twee personen aangehouden. Een 19-jarige man uit Haarlem is aangehouden wegens belediging van een ambtenaar in fuctie. Daarnaast is een 22-jarige man uit Haarlem wegens ordeverstoring tijdens ambtsverrichting tijdelijk in verzekering gesteld.
De verdachten van de inbraak zijn ingesloten op het bureau voor verhoor en het onderzoek wordt voortgezet.

 

0 reacties

Aanhoudingen inbraak juwelier Warmoesstraat Haarlem
Schrijver:

 

 

Haarlem – De politie heeft vrijdagochtend rond 06.00 uur twee mannen uit Haarlem van 18 en 19 jaar en een 20-jarige man uit Hoofddorp aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een inbraak bij een juwelier in de Warmoesstraat op 22 oktober j.l. Tijdens deze inbraak is er voor zo’n 100.000 Euro aan sieraden weggenomen.

Na rechercheonderzoek konden de drie verdachten vrijdag worden aangehouden. Bij de verdachten thuis is huiszoeking gedaan. Daar is een deel van de buit aangetroffen en in beslag genomen. Tijdens de doorzoeking zijn nog twee personen aangehouden. Een 19-jarige man uit Haarlem is aangehouden wegens belediging van een ambtenaar in fuctie. Daarnaast is een 22-jarige man uit Haarlem wegens ordeverstoring tijdens ambtsverrichting tijdelijk in verzekering gesteld.
De verdachten van de inbraak zijn ingesloten op het bureau voor verhoor en het onderzoek wordt voortgezet.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!