Acht aanhoudingen na melding inbraak heterdaad Persoonshaven

zaterdag 13 december 2014 21:52

Rotterdam – Zaterdagavond zijn op de Persoonshaven in Rotterdam acht mannen aangehouden nadat een alerte buurtbewoner melding maakt van een inbraak.

Na een melding van een alerte buurtbewoner wordt de politiehelikopter ingezet die vanuit de lucht de zes inbrekers vindt en in het vizier houdt. Agenten worden door de bemanning van de helikopter naar de verdachten gepraat, waarop de zes mannen worden aangehouden. Andere agenten die de omgeving in de gaten houden, zien opeens een paar mannen wegrennen zodra zij de politie zien. Ook zij zijn aangehouden. Er wordt onderzocht of zij met de inbraak te maken hebben.

 

0 reacties

Acht aanhoudingen na melding inbraak heterdaad Persoonshaven
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond zijn op de Persoonshaven in Rotterdam acht mannen aangehouden nadat een alerte buurtbewoner melding maakt van een inbraak.

Na een melding van een alerte buurtbewoner wordt de politiehelikopter ingezet die vanuit de lucht de zes inbrekers vindt en in het vizier houdt. Agenten worden door de bemanning van de helikopter naar de verdachten gepraat, waarop de zes mannen worden aangehouden. Andere agenten die de omgeving in de gaten houden, zien opeens een paar mannen wegrennen zodra zij de politie zien. Ook zij zijn aangehouden. Er wordt onderzocht of zij met de inbraak te maken hebben.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!