Bestuurder spoorloos na auto te water Operalaan Capelle aan den IJssel [VIDEO]

zaterdag 13 december 2014 02:17

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Zaterdagmorgen omstreeks 00:51 uur is een automobilist op de Operalaan uit de bocht gevlogen. De auto belandde vervolgens op zijn kop in de sloot. Brandweereenheden kwamen met spoed ter plaatse om een hulp te verlenen. Duikers van de brandweer hebben de auto direct doorzocht maar troffen gek genoeg niemand meer aan.

De brandweer heeft voor alle zekerheid de auto met de kraan opgetild om er zeker van te zijn dat er echt niemand in het water lag. Hierna hebben zij de taak aan de berger en de politie overgelaten. De politie onderzoekt wie er nu met een nat pak thuis zit.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4796kl

IMG_4810kl

IMG_4800kl IMG_4809kl IMG_4805kl IMG_4803kl IMG_4801kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder spoorloos na auto te water Operalaan Capelle aan den IJssel [VIDEO]
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Zaterdagmorgen omstreeks 00:51 uur is een automobilist op de Operalaan uit de bocht gevlogen. De auto belandde vervolgens op zijn kop in de sloot. Brandweereenheden kwamen met spoed ter plaatse om een hulp te verlenen. Duikers van de brandweer hebben de auto direct doorzocht maar troffen gek genoeg niemand meer aan.

De brandweer heeft voor alle zekerheid de auto met de kraan opgetild om er zeker van te zijn dat er echt niemand in het water lag. Hierna hebben zij de taak aan de berger en de politie overgelaten. De politie onderzoekt wie er nu met een nat pak thuis zit.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4796kl

IMG_4810kl

IMG_4800kl IMG_4809kl IMG_4805kl IMG_4803kl IMG_4801kl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!