Echtpaar eetcafe beroofd van dagopbrengst Slotstraat Rotterdam

zaterdag 13 december 2014 11:05

Rotterdam – Een echtpaar uit Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december rond 01:00 uur beroofd van hun dagopbrengt. De politie is op zoek naar de dader.

De man (59) en zijn vrouw (57) liepen vanaf hun eetcafé naar huis. Op de Slotstraat kwam plots een onbekende man op de vrouw af en belaagde haar van achteren. De man trok met een harde ruk de tas van de schouder van de vrouw en ging er vandoor in de richting van de Hoflaan. De vrouw viel door de harde ruk op de grond evenals haar man die haar te hulp schoot. Beiden raakten niet gewond. In de tas zat ondermeer de dagopbrengst van het eetcafé.

Toen de melding binnenkwam is direct een onderzoek gestart en is met meerdere eenheden in de omgeving uitgekeken naar de dader. Helaas zonder resultaat. Het onderzoek wordt voortgezet en mensen die iets gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

0 reacties

Echtpaar eetcafe beroofd van dagopbrengst Slotstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een echtpaar uit Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december rond 01:00 uur beroofd van hun dagopbrengt. De politie is op zoek naar de dader.

De man (59) en zijn vrouw (57) liepen vanaf hun eetcafé naar huis. Op de Slotstraat kwam plots een onbekende man op de vrouw af en belaagde haar van achteren. De man trok met een harde ruk de tas van de schouder van de vrouw en ging er vandoor in de richting van de Hoflaan. De vrouw viel door de harde ruk op de grond evenals haar man die haar te hulp schoot. Beiden raakten niet gewond. In de tas zat ondermeer de dagopbrengst van het eetcafé.

Toen de melding binnenkwam is direct een onderzoek gestart en is met meerdere eenheden in de omgeving uitgekeken naar de dader. Helaas zonder resultaat. Het onderzoek wordt voortgezet en mensen die iets gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!