Getuigen gezocht van woningoverval Wijzenddijkje Westwoud

zaterdag 13 december 2014 14:24

Westwoud – Vrijdagavond rond 20:15 uur vond op het Wijzenddijkje een woningoverval plaats. Direct na de melding heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Twee onbekende daders overvielen rond 20:30 uur de woning en mishandelden hierbij de 63-jarige bewoner met een paaltje.

De onbekenden hebben de woning doorzocht en hebben vermoedelijk een geldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer heeft vervolgens zelf de politie gebeld. Beide daders waren mannen met een fors postuur. Na de overval is een Burgernetactie gestart en de omgeving is doorzocht. De bewoner is vrijdagavond met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van deze daders? Heeft u iets verdachts gezien vrijdagavond 12 december in de omgeving van Westwoud? De daders zijn wellicht over de spoorlijn gevlucht richting Oosterblokker via de omgeving Pennekamplaan, heeft u hier verdachte personen gezien rond genoemd tijdstip? Laat het dan weten aan de politie via: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen gezocht van woningoverval Wijzenddijkje Westwoud
Schrijver:

 

 

Westwoud – Vrijdagavond rond 20:15 uur vond op het Wijzenddijkje een woningoverval plaats. Direct na de melding heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Twee onbekende daders overvielen rond 20:30 uur de woning en mishandelden hierbij de 63-jarige bewoner met een paaltje.

De onbekenden hebben de woning doorzocht en hebben vermoedelijk een geldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer heeft vervolgens zelf de politie gebeld. Beide daders waren mannen met een fors postuur. Na de overval is een Burgernetactie gestart en de omgeving is doorzocht. De bewoner is vrijdagavond met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van deze daders? Heeft u iets verdachts gezien vrijdagavond 12 december in de omgeving van Westwoud? De daders zijn wellicht over de spoorlijn gevlucht richting Oosterblokker via de omgeving Pennekamplaan, heeft u hier verdachte personen gezien rond genoemd tijdstip? Laat het dan weten aan de politie via: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!