Meisje zwaargewond na aanrijding tractor Wernhout

zaterdag 13 december 2014 13:35
Fotograaf : Anouk Krempel

Wernhout – Een 15-jarige meisje uit Achtmaal raakte vrijdagmiddag 12 december zwaargewond nadat zij op de fiets door een tractor werd aangereden.

Het ongeval vond omstreeks 15.15 uur plaats op de Weimerstraat. Het meisje fietste in de richting van Achtmaal toen zij werd aangereden tractor. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De 29-jarige tractorchauffeur werd aangehouden en is op het politiebureau verhoord. Wij zijn op zoek naar getuigen die rond het tijdstip van het ongeval op de Weimerstraat reden. Graag komen wij in contact met deze personen via 0900-8844.

 

0 reacties

Meisje zwaargewond na aanrijding tractor Wernhout
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Wernhout – Een 15-jarige meisje uit Achtmaal raakte vrijdagmiddag 12 december zwaargewond nadat zij op de fiets door een tractor werd aangereden.

Het ongeval vond omstreeks 15.15 uur plaats op de Weimerstraat. Het meisje fietste in de richting van Achtmaal toen zij werd aangereden tractor. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De 29-jarige tractorchauffeur werd aangehouden en is op het politiebureau verhoord. Wij zijn op zoek naar getuigen die rond het tijdstip van het ongeval op de Weimerstraat reden. Graag komen wij in contact met deze personen via 0900-8844.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!