Politie onderzoekt mogelijk steekincident Katwijk

Date:

Deel bericht:

Katwijk – De politie in Katwijk onderzocht vrijdagavond 12 december twee incidenten, die in eerste instantie gemeld waren als aanrijdingen. Mogelijk is er sprake van een steekincident.

Rond 18:00 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding op de N206 met een bus. Daarbij zou een 15-jarige jongen, woonachtig in Katwijk, gewond zijn geraakt. Hulpverleners spoedden zich ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Zij zagen al snel dat de verwondingen van de jongen niet overeen kwamen met die van een aanrijding. Zijn verwondingen leken te zijn toegebracht met een steekvoorwerp. Daarom stelde de politie ter plaatse een onderzoek in.

- Advertisement -

Enkele minuten later volgde opnieuw een melding van een ongeval. Hierbij zou een 23-jarige Katwijker van zijn fiets gevallen zijn op de Louise de Colignylaan. Ook hierbij hadden hulpverleners vraagtekens bij de verwondingen. Deze man bleek namelijk tevens verwondingen te hebben die overeen kwamen met een steekwond. De politie stelde ook op deze locatie een onderzoek in en de GGD vervoerde beide slachtoffers naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Het is vooralsnog onbekend wat er precies is gebeurd en of beide incidenten met elkaar te maken hebben. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij de zaak? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Katwijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon gevonden op strand tussen Katwijk en Wassenaar

Katwijk - Woensdagmorgen is op het strand tussen Katwijk en Wassenaar een overleden persoon aangetroffen. Het zou mogelijk...

Politie zoekt getuigen van explosie bij woning Blekerij Katwijk

Katwijk - Bij een voordeur van een woning aan de Blekerij is brand ontstaan na een explosie donderdagnacht...

Politie arresteert 18-jarige man uit Katwijk voor dodelijke schietpartij Talmastraat

Katwijk - De politie heeft dinsdagavond een 18-jarige man uit Katwijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de...

22-jarige slachtoffers schietpartij Talmastraat Katwijk alsnog overleden

Katwijk - Het 22-jarige slachtoffer van het schietincident aan de Talmastraat in Katwijk is zondag 28 mei overleden...