Politie zoekt getuigen brandstichting woning door vuurwerk Leeuwarden

zaterdag 13 december 2014 15:31

Leeuwarden – De politie is op zoek naar een jongeman die rond kwart over een zaterdagmiddag met vuurwerk brand veroorzaakte in een woning aan De Dulf in Leeuwarden.

Voorbijgangers zagen dat een jongeman vuurwerk in de brievenbus van de deur van de woning stak en wegliep. Vrijwel direct brak brand uit. De gealarmeerde brandweer wist het vuur vrij snel te doven. Wel liep een groot deel van de woning grote rook- en roetschade op. Tijdens de brand was niemand in het huis aanwezig. Van de dader is bekend dat hij via het Brandemeer verdween. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die over informatie beschikken. De politie in Leeuwarden is bereikbaar via 0900-8844. Ook is de mogelijkheid informatie te delen via het meldformulier.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen brandstichting woning door vuurwerk Leeuwarden
Schrijver:

 

 

Leeuwarden – De politie is op zoek naar een jongeman die rond kwart over een zaterdagmiddag met vuurwerk brand veroorzaakte in een woning aan De Dulf in Leeuwarden.

Voorbijgangers zagen dat een jongeman vuurwerk in de brievenbus van de deur van de woning stak en wegliep. Vrijwel direct brak brand uit. De gealarmeerde brandweer wist het vuur vrij snel te doven. Wel liep een groot deel van de woning grote rook- en roetschade op. Tijdens de brand was niemand in het huis aanwezig. Van de dader is bekend dat hij via het Brandemeer verdween. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die over informatie beschikken. De politie in Leeuwarden is bereikbaar via 0900-8844. Ook is de mogelijkheid informatie te delen via het meldformulier.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!