Twee honden in beslag genomen Mijtensstraat Den Haag
via

 

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Den Haag – Agenten namen vrijdag 12 december twee honden in beslag op de Mijtensstraat wegens verwaarlozing en mogelijke mishandeling.

De politie kreeg een melding over het welzijn van de dieren en nam poolshoogte. In de woning troffen agenten van de dierenpolitie een zorgwekkende leefomgeving voor de honden aan. Er was geen drinkwater aanwezig en de woning was zwaar vervuild, mede door uitwerpselen van de dieren. In overleg met de Officier van Justitie zijn de honden in beslag genomen. Zij zijn naar een opvanglocatie in Nederland gebracht. De dieren vertoonden littekens die mogelijk duiden op mishandeling. Zij worden nader onderzocht door een dierenarts. De eigenaar krijgt een proces-verbaal voor het onthouden van de nodige zorg ten opzichte van de honden. De dierenpolitie heeft de zaak in behandeling en onderzoekt de mogelijke mishandeling. Daarnaast stond de 24e-jarige bewoner gesignaleerd voor openstaande boetes. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

144 Red een Dier
Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing? Dan is er één centraal nummer dat u kunt bellen om het te melden: 144. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar tegen lokaal tarief. Uiteraard kunt u ook de politie bellen op 0900 8844.

 

Twee honden in beslag genomen Mijtensstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten namen vrijdag 12 december twee honden in beslag op de Mijtensstraat wegens verwaarlozing en mogelijke mishandeling.

De politie kreeg een melding over het welzijn van de dieren en nam poolshoogte. In de woning troffen agenten van de dierenpolitie een zorgwekkende leefomgeving voor de honden aan. Er was geen drinkwater aanwezig en de woning was zwaar vervuild, mede door uitwerpselen van de dieren. In overleg met de Officier van Justitie zijn de honden in beslag genomen. Zij zijn naar een opvanglocatie in Nederland gebracht. De dieren vertoonden littekens die mogelijk duiden op mishandeling. Zij worden nader onderzocht door een dierenarts. De eigenaar krijgt een proces-verbaal voor het onthouden van de nodige zorg ten opzichte van de honden. De dierenpolitie heeft de zaak in behandeling en onderzoekt de mogelijke mishandeling. Daarnaast stond de 24e-jarige bewoner gesignaleerd voor openstaande boetes. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

144 Red een Dier
Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing? Dan is er één centraal nummer dat u kunt bellen om het te melden: 144. Dit nummer is zeven dagen per week bereikbaar tegen lokaal tarief. Uiteraard kunt u ook de politie bellen op 0900 8844.

 

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Politie vindt vuurwapen in auto in Schiedam

Schiedam - Op de Julianalaan in Schiedam is gisteravond een auto gevonden met daarin een tas met een vuurwapen. Er is nog geen verdachte aangehouden. Agenten kwamen de auto op het spoor nadat de bestuurder ervan na het tanken zonder te betalen wegreed bij een...

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Agent van Eenheid Den Haag aangehouden

Een 34-jarige agent uit de eenheid Den Haag is dinsdag 25 februari aangehouden door de Rijksrecherche. Waarvan de man wordt verdacht, is niet bekend gemaakt. De verdachte werd vanochtend aangehouden. De politie is een intern onderzoek gestart en de agent is buiten...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!