Twee mannen aangehouden voor mishandeling Pieter Floriszstraat

zaterdag 13 december 2014 15:19

Alphen aan den Rijn – De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december twee verdachten aan voor een mishandeling op de Pieter Floriszstraat.

Rond 03:30 uur kwam er een melding binnen van een mishandeling op de Pieter Floriszstraat. Agenten namen direct poolshoogte en zagen op de Van Nesstraat een man lopen met een honkbalknuppel, die een andere man sloeg. De agenten grepen direct in om de vechtpartij te stoppen. Twee mannen van 32 en 42 jaar uit Alphen aan den Rijn zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het 50-jarige slachtoffer, eveneens uit Alphen, deed aangifte van mishandeling. De aanleiding van het incident is onbekend.

 

0 reacties

Twee mannen aangehouden voor mishandeling Pieter Floriszstraat
Schrijver:

 

 

Alphen aan den Rijn – De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag 13 december twee verdachten aan voor een mishandeling op de Pieter Floriszstraat.

Rond 03:30 uur kwam er een melding binnen van een mishandeling op de Pieter Floriszstraat. Agenten namen direct poolshoogte en zagen op de Van Nesstraat een man lopen met een honkbalknuppel, die een andere man sloeg. De agenten grepen direct in om de vechtpartij te stoppen. Twee mannen van 32 en 42 jaar uit Alphen aan den Rijn zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het 50-jarige slachtoffer, eveneens uit Alphen, deed aangifte van mishandeling. De aanleiding van het incident is onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!