Vader en zoon aangehouden na mishandeling grensrechter Hoogezand

zaterdag 13 december 2014 15:49

Hoogezand – De politie heeft zaterdag aan het begin van de middag bij een voetbalwedstrijd in Hoogezand twee mannen aangehouden voor mishandeling van een grensrechter.

De mishandeling vond plaats bij een voetbalvereniging aan de Laan van de Sport in Hoogezand. Een vader (45 jaar) en zoon (19 jaar) uit Veendam waren het niet eens met de handelswijze van de grensrechter tijdens een wedstrijd van VV Hoogezand tegen VV Wildervank. De grensrechter moest het bekopen met een aantal klappen en schoppen, voordat omstanders konden ingrijpen om ze uit elkaar te halen. De 64-jarige grensrechter uit Hoogezand moest via de dokterspost voor behandeling naar een ziekenhuis. Hij raakte in ieder geval gewond aan zijn gezicht. Het exacte letsel is niet bekend. Vader en zoon werden aangehouden, nadat ze op de parkeerplaats door getuigen werden aangewezen als de daders. De twee zitten vast en worden verhoord.

 

0 reacties

Vader en zoon aangehouden na mishandeling grensrechter Hoogezand
Schrijver:

 

 

Hoogezand – De politie heeft zaterdag aan het begin van de middag bij een voetbalwedstrijd in Hoogezand twee mannen aangehouden voor mishandeling van een grensrechter.

De mishandeling vond plaats bij een voetbalvereniging aan de Laan van de Sport in Hoogezand. Een vader (45 jaar) en zoon (19 jaar) uit Veendam waren het niet eens met de handelswijze van de grensrechter tijdens een wedstrijd van VV Hoogezand tegen VV Wildervank. De grensrechter moest het bekopen met een aantal klappen en schoppen, voordat omstanders konden ingrijpen om ze uit elkaar te halen. De 64-jarige grensrechter uit Hoogezand moest via de dokterspost voor behandeling naar een ziekenhuis. Hij raakte in ieder geval gewond aan zijn gezicht. Het exacte letsel is niet bekend. Vader en zoon werden aangehouden, nadat ze op de parkeerplaats door getuigen werden aangewezen als de daders. De twee zitten vast en worden verhoord.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!