Valse melding inbraak school, melder aangehouden Grootegast

zaterdag 13 december 2014 11:43

Grootegast – Een 19-jarige inwoner van Lutjegast werd vrijdagnacht aangehouden nadat hij de politie voor de lol had laten uitrukken naar een zogenaamde inbraak in een school in Grootegast.

De jongeman had met nog een maat in Grootegast een stevige hoeveelheid wiet gerookt en was op het idee gekomen de politie ergens voor op pad te sturen. Een inbraak in een basisschool in Grootegast werd bedacht en de politie via de meldkamer gealarmeerd. De Lutjegaster nam vervolgens een kijkje bij de school waar twee politieauto’s verschenen. De 19-jarige viel al snel door de mand. Enige tijd terug had hij ook al eens de politie met een valse alarmering op pad gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij mocht zaterdagochtend het politiebureau weer verlaten.

 

0 reacties

Valse melding inbraak school, melder aangehouden Grootegast
Schrijver:

 

 

Grootegast – Een 19-jarige inwoner van Lutjegast werd vrijdagnacht aangehouden nadat hij de politie voor de lol had laten uitrukken naar een zogenaamde inbraak in een school in Grootegast.

De jongeman had met nog een maat in Grootegast een stevige hoeveelheid wiet gerookt en was op het idee gekomen de politie ergens voor op pad te sturen. Een inbraak in een basisschool in Grootegast werd bedacht en de politie via de meldkamer gealarmeerd. De Lutjegaster nam vervolgens een kijkje bij de school waar twee politieauto’s verschenen. De 19-jarige viel al snel door de mand. Enige tijd terug had hij ook al eens de politie met een valse alarmering op pad gestuurd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij mocht zaterdagochtend het politiebureau weer verlaten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!