Verkeersongeval met zes gewonden Hilversumsestraatweg Baarn

zaterdag 13 december 2014 13:55
Joëy Heijstek

Baarn – Op de Hilversumsestraatweg vond in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 december een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Hierbij raakten zes personen gewond en deze slachtoffers werden vervolgens allemaal naar diverse ziekenhuizen vervoerd.

Gewonden
Rond 04.00 uur kreeg de politie de melding dat een aanrijding had plaatsgevonden. Ter plekke stonden twee auto’s met in één auto vijf inzittenden uit Baarn, Eemnes en Soest en in het andere voertuig een 34-jarige man uit Soest. Deze bestuurder uit Soest moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Hij is met ernstig letsel overgebracht naar het UMC. In het andere voertuig zaten vier vrouwen in de leeftijd van 17 t/m 24 jaar uit Baarn, Eemnes en Soest en een 21-jarige man uit Baarn. Deze vijf personen zijn overgebracht met onbekend letsel naar ziekenhuizen in de omgeving.

Onderzoek naar oorzaak
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Hiervoor worden de slachtoffers nog nader gehoord zodra dit mogelijk is. De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Om die reden werd tijdelijk de weg afgesloten voor het verkeer.

 

0 reacties

Verkeersongeval met zes gewonden Hilversumsestraatweg Baarn
Schrijver:

 

Joëy Heijstek 

Baarn – Op de Hilversumsestraatweg vond in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 december een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Hierbij raakten zes personen gewond en deze slachtoffers werden vervolgens allemaal naar diverse ziekenhuizen vervoerd.

Gewonden
Rond 04.00 uur kreeg de politie de melding dat een aanrijding had plaatsgevonden. Ter plekke stonden twee auto’s met in één auto vijf inzittenden uit Baarn, Eemnes en Soest en in het andere voertuig een 34-jarige man uit Soest. Deze bestuurder uit Soest moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Hij is met ernstig letsel overgebracht naar het UMC. In het andere voertuig zaten vier vrouwen in de leeftijd van 17 t/m 24 jaar uit Baarn, Eemnes en Soest en een 21-jarige man uit Baarn. Deze vijf personen zijn overgebracht met onbekend letsel naar ziekenhuizen in de omgeving.

Onderzoek naar oorzaak
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Hiervoor worden de slachtoffers nog nader gehoord zodra dit mogelijk is. De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Om die reden werd tijdelijk de weg afgesloten voor het verkeer.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!