Vier verdachten woninginbraak op heterdaad aangehouden in Bergschenhoek

zaterdag 13 december 2014 22:46

Bergschenhoek – Zaterdagavond zijn met behulp van alerte buurtbewoners vier mannen op heterdaad aangehouden na een woninginbraak aan de Blankenweg in Bergschenhoek.

Even voor 18.00 uur meldt een alerte buurtbewoner dat bij een woning aan de Blankenweg in Bergschenhoek door meerdere personen wordt ingebroken. Als agenten bij de woning aankomen, rennen 4 a 5 mannen via de achterdeur naar buiten. Eén man wordt in de achtertuin aangehouden, de andere mannen springen in de sloot achter de tuin.

Direct worden andere agenten naar de straat aan de overzijde van de sloot gestuurd. Daar kunnen agenten met de hulp van bewoners een tweede man aanhouden die zich in een carpoort had verstopt en een derde man die zich in een achtertuin van een woning had verstopt.

Ook de politiehelikopter vloog ter ondersteuning. Met behulp van een warmtebeeldcamera vindt de heli een vierde verdachte verstopt op een balkon van een woning.

De verdachten zijn een 45-jarige man uit Capelle aan den IJssel, een 34-jarige man uit Woerden en een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Van de vierde man is de identiteit nog onbekend.

 

0 reacties

Vier verdachten woninginbraak op heterdaad aangehouden in Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Zaterdagavond zijn met behulp van alerte buurtbewoners vier mannen op heterdaad aangehouden na een woninginbraak aan de Blankenweg in Bergschenhoek.

Even voor 18.00 uur meldt een alerte buurtbewoner dat bij een woning aan de Blankenweg in Bergschenhoek door meerdere personen wordt ingebroken. Als agenten bij de woning aankomen, rennen 4 a 5 mannen via de achterdeur naar buiten. Eén man wordt in de achtertuin aangehouden, de andere mannen springen in de sloot achter de tuin.

Direct worden andere agenten naar de straat aan de overzijde van de sloot gestuurd. Daar kunnen agenten met de hulp van bewoners een tweede man aanhouden die zich in een carpoort had verstopt en een derde man die zich in een achtertuin van een woning had verstopt.

Ook de politiehelikopter vloog ter ondersteuning. Met behulp van een warmtebeeldcamera vindt de heli een vierde verdachte verstopt op een balkon van een woning.

De verdachten zijn een 45-jarige man uit Capelle aan den IJssel, een 34-jarige man uit Woerden en een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Van de vierde man is de identiteit nog onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!