17 aanhoudingen bij vechtpartij bij sportpark in Benthuizen

zondag 14 december 2014 10:09

Benthuizen – De politie hield zaterdag 13 december 17 personen aan voor openlijke geweldpleging bij een sportpark op de Hildamlaan in Benthuizen.

Een voetbalwedstrijd werd rond 14:40 uur gestaakt, nadat één van de spelers tijdens de wedstrijd een rode kaart had gekregen. De gemoederen liepen hoog op en de spelers zochten elkaar op in de kleedkamers. Daar ontstond een vechtpartij, waarbij rake klappen zijn gevallen. Bij dit incident waren ook toeschouwers betrokken. De gealarmeerde politie hield in totaal 17 verdachten aan in de leeftijd van 17 tot 39 jaar voor openlijke geweldpleging. De recherche onderzoekt de zaak.

 

0 reacties

17 aanhoudingen bij vechtpartij bij sportpark in Benthuizen
Schrijver:

 

 

Benthuizen – De politie hield zaterdag 13 december 17 personen aan voor openlijke geweldpleging bij een sportpark op de Hildamlaan in Benthuizen.

Een voetbalwedstrijd werd rond 14:40 uur gestaakt, nadat één van de spelers tijdens de wedstrijd een rode kaart had gekregen. De gemoederen liepen hoog op en de spelers zochten elkaar op in de kleedkamers. Daar ontstond een vechtpartij, waarbij rake klappen zijn gevallen. Bij dit incident waren ook toeschouwers betrokken. De gealarmeerde politie hield in totaal 17 verdachten aan in de leeftijd van 17 tot 39 jaar voor openlijke geweldpleging. De recherche onderzoekt de zaak.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!