Aanhoudingen na vechtpartij club Envy Zoetermeer

zondag 14 december 2014 13:45

Zoetermeer – Agenten hielden in de nacht van zaterdag op zondag 14 december vijf personen aan bij een uitgaansgelegenheid op de Amsterdamstraat voor openlijke geweldpleging.

Rond 02:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij. Een 20-jarige bezoeker was door de beveiligers een uitgaansgelegenheid uitgezet. Hij was het daar niet mee eens en er ontstond buiten tumult. Agenten wilden ter plaatse de bezoeker kalmeren, maar hij reageerde agressief en werd daarom aangehouden. Meerdere personen bemoeiden zich met de aanhouding en probeerden deze te voorkomen. Twee politieagenten raakten daarbij lichtgewond. Er moest pepperspray aan te pas komen om de verdachte aan te houden. Twee vrouwen (20) en twee mannen (19 en 20) uit Zoetermeer zijn aangehouden. Kort daarna werd nog een 29-jarige Hagenaar aangehouden voor mishandeling. De recherche onderzoekt de zaak.

Geweld tegen politieagenten
De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

 

0 reacties

Aanhoudingen na vechtpartij club Envy Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Agenten hielden in de nacht van zaterdag op zondag 14 december vijf personen aan bij een uitgaansgelegenheid op de Amsterdamstraat voor openlijke geweldpleging.

Rond 02:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij. Een 20-jarige bezoeker was door de beveiligers een uitgaansgelegenheid uitgezet. Hij was het daar niet mee eens en er ontstond buiten tumult. Agenten wilden ter plaatse de bezoeker kalmeren, maar hij reageerde agressief en werd daarom aangehouden. Meerdere personen bemoeiden zich met de aanhouding en probeerden deze te voorkomen. Twee politieagenten raakten daarbij lichtgewond. Er moest pepperspray aan te pas komen om de verdachte aan te houden. Twee vrouwen (20) en twee mannen (19 en 20) uit Zoetermeer zijn aangehouden. Kort daarna werd nog een 29-jarige Hagenaar aangehouden voor mishandeling. De recherche onderzoekt de zaak.

Geweld tegen politieagenten
De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!